Podijeli sa Vukajlijašima

1. Aj ne seri jebac obj musilmani su satanizovani na max u zapadnom svetu, postalo sinonim mudzos-bombas samoubica a pogle naseg plidua, ma cvece

2. Bombas samoubica lolo

3. Mladić bude kao: Turci 500 godina tlačenja kmee aj da isprangijamo ovih pešeseamosam iljada mudžosa da malo to iskompenzujemo

Palestinci koje židovi prangijaju po istoj osnovi: WOW SENPAI

Dokaz da politika nije za nas civile i da nas treba sve kolektivno jebati bez diskriminacije dok nam oči ne poispadaju

4. Šta ima da podelim? Ja sam celina.

5. Sudeci po komentarima na drustvenim mrezama, jedino gdje se srbi i bosnjaci slazu ko je kriv su ovi sukobi po bliskom istoku

6. Pliduu da li su bosanski bosnjaci bili jedini ikad koje je istovremeno podrzavao i muslimanski istok i cionisticki zapad ili ima jos primera

7. ja mislim da je totalno moguce da politicki podrzavas neku ideologiju, a da osudjujes pojedince koji su kreteni koji su deo te ideologije, pa makar bilo organizovano - sto znaci da treba da se menja organizacija.

plidu glas razuma ovde.

podrzavaj kog oces, ako palestinci sami ne kazne ovu gamad sto skuplja i siluje devojke po izraelu i ubijaju redom ljude koji se ne bore, u ime bilo cega, a pogotovo boga kom se molis, skroz je opravdano da to uradi izrael umesto njih.

poenta price je, treba budes kritican prvo prema skartu iz svojih redova. govno je govno, nije bitno koju zastavu nosi ili kom se bogu moli. tek onda mozes da osudjujes druge.

malo ljudi jeste to.

8. Rat u toku ekipa sprema rakete da roka aj ti imaj kriticko misljenje, sve i da ga imas nemas kome da ga prodas ko te jebe toliko o kriticizmu

9. Kao da se fazon izrealkama ide 3 god u vojsku nacionalna cast da vazi, kriticko misljenje bi lajk imamo tamo neke kozojebe koje trebamo satrati sve ok

10. Tako je celt, slazemo se

11. haha cirko brat govori nemuštim jezikom linkova, nema šta da ti objašnjava sve ti se samo kaže kada klikneš

12. Isr vs Pal
    Pal vs Isr

13. ljudi se bas nisu daleko odmakli od onog hamurabijevog ili jebem li ga kog zakonika, sto kaze da ako neko ubije dete nekome, pravda je zadovoljena kad se i njemu ubije dete.

duplo vise nevinih stradalih, ali to je onda pravedno, jer inace nije.

jurenje pravde emotivno cesto ubija nevine. pravda je mnogo supalj pojam, ne postoji.

drustva koja stite neduzne su cesto nepravedna.

sranje je razmisljati o tome.

14. Krvna osveta brt i dalje je praktikuju Siptari i Crnogorci u nekim ruralnim sredinama.

15. A u Severnoj Koreji neki tamo tvoj rodjak iz ko zna kog kolena kojeg nisi video u zivotu napravi neko sranje i ti najebes.

16. Potpomogni Mossad
    Ako nisi do sad

17. Ješe isključile struju i vodu palestinskim favelama, sad će da ih izrokaju k’o nezdrave. Da budemo fer - upozorili su civile da se sklone u UN skloništa. Ali kad izadju neće da im ostane kamen na kamenu.
    Nije mi jasno kako ovi jadni Palestinci puše priču ovog iranskog Hamasa, nije Palestina Kosovo pa da vredi da se gine za neku istoriju, bogomolje i slične gluposti - Palestina bukvalno nije postojala do četresšeste, bili neki čobani-budale koji su tu čobanisali stotinama godina, došla viša sila u vidu Izraela kojem su ledja najjači lobi u najjačoj vojnoj i ekonomskoj sili na svetu, što bzvz ginu udarajući glavom u zid umesto da odu i upražnjavaju čobanologiju negde drugo? Zato što se iranski fanatici bore za sveti kamen do poslednjeg Palestinca.
    Ja sam militantno anti-teistički naložen, ali da sam religiozan bio bih isključivo fundamentalan islamista. Ako već jedeš govna - uzmi kašiku, a ne viljuškom pa da ti pola ispada. Oni znaju za šta ginu i imaju svo vreme na svetu da dočekaju obećanu pobedu.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.