Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ja bih to obrnuo za 180° i rekao da su svi koji su rođeni slepi na taj način da nemaju ama niti jedne dodirne tačke sa slikom i prilikom ovoga sveta zbog prekinute moždane konekcije zapravo u konstantnom dodiru sa realmom koji šizofreničari posete na kratko pa se opet vrate u naš svet. U tome svemu slepci ni sami ne znaju šta im se zapravo dešava.
    Stim rečeno, ako ste odlučili da investirate svojih dvanaest sekundi u čitanje ovog posta i mislili da sam ozbiljno pisao sve što ste pročitali do ovog sada momenta proverite da li vam se se u tome svemu malo povisio pritisak zanima me zarad istraživačkih poduhvata

2. nema pritisak, puls mi evo 49 trenutno.
    objavi naucni rad o tome, obavezno

3. Hahahah pogledajte zadnja tri banovana “člana”

4. evo planirao sam da odem kod otorinolaringologa na ispiranje ušiju reda radi, šta da radim? da li da se molim bogu da mi se same uši očiste ili da udaram glavom od krevet? možda da rakije naspem u uši? neću kod doktora, ukrašće mi komad duše, izvadiće mi zdrav bubreg, nabiće mi vakcinu u čika bulju, prodaće me gejcu u komadima pička, štadaradim pobogu? ako je potrebno, idem u neko selo tipa lipolist da mi neka baba izliže uši pa da bolje čujem, samo molim vas ko boga nemojte da idem kod doktora.

5. bio sam kod dr papak

6. Niko ko je rodjen sa belegom na desnoj butini u obliku Ćute kako mu šiju suzavac u oči, nije nikada razvio šizofreniju.

7. Cara - ne voli doktore, boji se
    Also Cara - agituje glasanje za pajsad doktora

8. Da li pratite Fishtank Live, tojest znam da ne pratite i želim da vas iniciram: https://www.fishtank.live/

Ovo je graundbrejker u domenu rijalitija u klasi prvog Velikog Brata na B92. Nikada nisam imao priliku da gledam kako nolajferi direktno komuniciraju sa učesnicima, a kad kažem komuniciraju mislim jebu im majku na svakom ćošku i spamuju JJJJJJJ
    Rasistički komentari takođe cvetaju, zaista neverovatna kreativnost svakog ko je zaslužan za čitav projekat. GG (in this case Good Guy) Sam Hyde

Warning: woke altsrbijanci nisu dobrodošli iako je Jet Neptune Hrvat

9. a brate ne gledam ne privlači me to je već prežvakana fora wow rijaliti jbt kao u kuću su zatvoreni ne seeeri gari groundbreaking shit, mogu pustim zadrugu ako oću i bar ispadne neka sisa ili neke dobre plastične pičke umesto ovih neuro-atipičnih šizofreničarki koje duh kijeva skuplja s koca i konopca

kris linč > džet

10. woke altsrbijanci nisu dobrodošli

Onda me i ne zanima

11. to je već prežvakana fora wow rijaliti jbt kao u kuću su zatvoreni ne seeeri gari groundbreaking shit, mogu pustim zadrugu ako oću i bar ispadne neka sisa ili neke dobre plastične pičke

DA ALI NE MOŽEŠ DA JOJ U TTS-U NAPIŠEŠ KAKO DOBRU SISU IMA I KAKO BI JE MUZAO I SVE TO DA BIRAŠ OĆE LI BITI U GLASU REDNEKA IZ ALABAME ILI BRUKLINSKE CRNČUGE PA NA RAZGLAS UBACIŠ JOŠ I ROMANTIČNU BLUZ MUZIKU E TO JE GRAUNDBREJKING

12. Babin sms na dnu ekrana koji niko ne čita to nikad nisam ni pratio, ovo je zlatno doba Web3 matjoree

13. DA ALI NE MOŽEŠ DA JOJ U TTS-U NAPIŠEŠ KAKO DOBRU SISU IMA I KAKO BI JE MUZAO I SVE TO DA BIRAŠ OĆE LI BITI U GLASU REDNEKA IZ ALABAME ILI BRUKLINSKE CRNČUGE PA NA RAZGLAS UBACIŠ JOŠ I ROMANTIČNU BLUZ MUZIKU E TO JE GRAUNDBREJKING

dobro ovo već zvuči interesantnije od ustaljenog rijaliti govna, el ima neka moderacija za tts poruke ili apsolutna sloboda govora nigger bombs padaju na sve strane

nisam gledao ni milisekund btw samo kenjam bez ikakvog znanja o tome kako je koncepirano

ionako je predvidivo ako od glasova publike (incela) zavisi pobednik, prvu sezonu pobedila ona jedina iole jebljiva pukotina

14. el ima neka moderacija za tts poruke ili apsolutna sloboda govora nigger bombs padaju na sve strane

Nema cenzure, it's a free for all ali čini mi se da je u jednom momentu bila izbačena reč svršotina dal zbog polise seksualnog zlostavljanja ili prekomernog spama neam pojma

ionako je predvidivo ako od glasova publike (incela) zavisi pobednik, prvu sezonu pobedila ona jedina iole jebljiva pukotina

Da, Josie najnebitnija pojava. Iskren da budem nisam 100% načisto kako glasanje funkcioniše, prvu sezonu sam i ja ispratio preko recapa na jućubu ali sad su nešto zakukuljili sa klanovima kao

15. уваууу е а погледајте какое плесао после тога има човек покрете!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.