Podijeli sa Vukajlijašima

1. Poceo da imam takozvane samostalne izlozbe u inostranstvu I prodajem radove, iako do pre godinu dana nisam ni pomisljao da cu tako nesto ikada raditi. Zanimljivo. Dogadjam se, srecem ljude I oni su uglavnom u gazonu vaau jesi ti to sve uradio itd. Cudno jako.

2. Podrška, samo napred.

3. Hvala. Jako jako cudno. Dogadja se eto, I ja ucestvujem u svemu tome na neki krajnje cudan nacin, kao da stojim sa strane I posmatram samog sebe sta radim. Ajd rezimiracu ukratko

4. Jeo ci govna na saitu bila je korona ti si necto crto sad je doclo na naplatu vezbao si sad ce cudis kako imac sece

5. - skrljao kicmu pre godinu dana opet
    - poceo da crtam da ne bih poludeo
    - sestra pocne da pokazuje radove ljudima
    - naruci mi rad privatna filmska kuca iz Beca
    - vide druge radove, kazu dodji izlozi kod nas
    - sedim I crtam po vasdan, napravim 30+ komada
    - prenosim to preko grane u koferupoluilegalno ko rumunski Ciga
    - treba na taj hepening da mi dodju Habzburzi I jos neki milijarderi sto imajuprivatni avion itd. I to se procuje
    - I krenem da postavljam pre svega toga drugde, jer se ljudi zanimaju
    - prodam neplanski desetak radova I sad moram opet da sedim I stancam crteze, da imam ovim ljudima sta da odnesem

6. A onda je mrmot zavio foiliu...

7. Jbg Caro imati izlozbu zatvorenog tipa je jako tesko I za jako velike umetnike, a jos takvu da ti dolaze milijarderi je ekvivalent tome da nadjes potkovicu od jednoroga. Nemam sta da se kurcim posto ja to nista nisam organizovao, sestra poznaje taj svet I krece se I njemu, ono, ukenjalo me. Al sad gde god odem ljudi su u fazonu - jbt ko si sad pa ti I kako sad sve to, jel mogu ja da dodjem...I ja kazem ne moze, zatvorenog tipa, nije za svakoga, cao zdravo. I ljudi budu u fazonu vaaaau...Ciganisanje al jbg, radi poso

8. Aj sto baronises po saitu nek ti bude al mene nes izlerati

Predimenzionisao si ovo kao sto bi svaki true vojvodjanin uradio rispektara

9. Mislim ljudi koji drze galerije ovde po centru, u bilo kojoj drigoj varijanti isutirali bi me napolje jer sam ubogi klosar iz neke tamo Srbije, ovako, kad pomenem to I kazem da vec uveliko izlazem ovde, zanimaju se za radove. Takav svet. I ja tu sad kao u tom svetu. Farsa jebote.

10. To one slike sto smo mimove pravili?

11. Samo napred melkore

Sad će navataš neku alternativku od 34 godine da ne kažem drugobečlijku, oženiš, dobiješ austrijski pasoš i za godinu dve voziš teslu

12. Ovo ja covek iz naroda objasnjavam kako stoje stvari I sazimam mudrost u ramove dimenzija 50x40

https://www.facebook.com/100059538664380/posts/759997002661582/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

13. Imas mustafa nadarevic vaib :)))

14. Inace nista nisam slagao bukv. Stvarno treba da postavim tu izlozbu za grofove, milijardere, glumce, rezisere itd. Unarednih desetak dana. Nije da se kurcim posto sam anderdog I nista to ne zasluzujem u principu, al nije lepo ni da dignem nos I napustim moju vukajlijasku bracu sad kad sam uspeo u zivotu haha. U govnima do kraja zajedno, pa sta nam bude

15. hahaha top nie melkor tamo neki kirk da se valja sa bubacvabama looool

16. Rispekt melk bukv negde je zapisano da svako treba ima svojih 5 min

17. Cudno to, u principu, radovi ti izgledaju sasvim solidno kad su postavljeni zajedno, + zvuci vau kad ti covek u ljubicastom odelu sa sarenim dugmadima koja tu vise bez smisla prica kako je to I jos skoro toliko napravio za godinu dana, uglavnom skrljan I bespomocan lezeci ukrevetu. Sto je negde tacno. Posle drugim ljudima pricas kako si imao tri izlozbe I prodao slike ljudima koji imaju svoj avion I dva pilota, I to je njima jako bitno I to je vau. I onda se oni zanimaju za tebe itd. U principu to je bitnije nego kvalitet bilo cega sto radis, stoje idiotski I bezumno naravno. Vidjam ovde svaki dan golu kurcinu od slika koje kostaju po 7000e samo zato sto je to radio neko iz Italije. Jebote.

18. Fotografija gde 4 pingvina prelaze neku zavejanu ulicu u Njujorku, format tipa 2x3 metra, nesto ispod 10.000e ne secam se tacno koliko. Cvece neko, lepo, retusirano itd. slicna neka cena. I nije sad samo ti to kupis, jok, kad prodaju naprave novo I prodaju nekom drugom. Kaze riba jeftinije tako nego da kupis original haha, to je jako skupo. Reko jbt mogu to da mi urade u stampariji za tipa 80e aloo

19. Lepo se nosis, becka skola, vidis sta su prednosti vojvodine

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.