Losa je ako ne igras u drustvu online ili preko nekog servera, svog na primer preko privatnog moze da se podesi lako, ovako je dosadno ja mislim . Igrao sam to jest isprobao sa drugom malo u lan da igram, nije lose tako narocito ako ga trolujes i on tebe to jest namerno radis protiv njega i sebe ahahahha.
Ljigavac glumeo u rusiji pa ne moze da se glumi sad na dVe sToliCe
Ljigavac kritikuje zapad ali bi zapadnih para, mrs u rusiju keru
Kritikovo zapad maiku mu kakvo stvorenje kakav li je to covek u rl ne smem ni da zamislim
ali bukv citam sta pisete za bikovica, ulazim na tnjiter i prvi twit neko sranje o bikovicu
days without bikovic incident - 0
Kmece drugosrbi na bikovica al kad belo grlic pisa po srbiji a radi serije srpskim novcima onda je sVe u rEDu
Ljigavac kritikuje zapad ali bi zapadnih para, mrs u rusiju keru
Па као брдо гастарбајтера што и иначе ради....
Ma sve su to licimuri moj big dipper, i sam sam ti takav ponekad ali brzo se dohavizam
Vidim ja nece vise moje plidu u srb vozati kabria nego samo po zapadima
kad je poceo rat u ukr hrvati skinuli sa repertoara cajkovskog.lol
bedni robovi.
Preseravanje bukv, mentol bi se jebo za bilo cije pare drugosrbi kmece: eee tako ti i treba uzo si ruske pare
https://www.youtube.com/watch?v=JYtzriejwes&ab_channel=ivica
i brate kakav je bg3 el vredi da se igra il ne a
Kako tužna individua
Losa je ako ne igras u drustvu online ili preko nekog servera, svog na primer preko privatnog moze da se podesi lako, ovako je dosadno ja mislim . Igrao sam to jest isprobao sa drugom malo u lan da igram, nije lose tako narocito ako ga trolujes i on tebe to jest namerno radis protiv njega i sebe ahahahha.
ludi dooobar yt kanal rispektara ima ovde dosta mesta za napredak
Ne znam o cemu pricate ali sigurnio ima lepsih stvari koje mozete podeliti i pricati.
Hvala, mozda postavim jos koju glupost na tom kanalu :)
What does* that mean?
Smo OK, my son, my bro relax I'll fix that shit, don't be a gee". :)
dokumentarac: https://www.reddit.com/r/interestingasfuck/comments/1ahwr42/russians_propaganda_mocking_those_leaving_russia/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3