Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ljigavac glumeo u rusiji pa ne moze da se glumi sad na dVe sToliCe

2. Ljigavac kritikuje zapad ali bi zapadnih para, mrs u rusiju keru

3. Kritikovo zapad maiku mu kakvo stvorenje kakav li je to covek u rl ne smem ni da zamislim

4. ali bukv citam sta pisete za bikovica, ulazim na tnjiter i prvi twit neko sranje o bikovicu

days without bikovic incident - 0

5. Kmece drugosrbi na bikovica al kad belo grlic pisa po srbiji a radi serije srpskim novcima onda je sVe u rEDu

6. Pliduuu
    Ljigavac kritikuje zapad ali bi zapadnih para, mrs u rusiju keru

Па као брдо гастарбајтера што и иначе ради....

7. Ma sve su to licimuri moj big dipper, i sam sam ti takav ponekad ali brzo se dohavizam

8. Vidim ja nece vise moje plidu u srb vozati kabria nego samo po zapadima

9. kad je poceo rat u ukr hrvati skinuli sa repertoara cajkovskog.lol
    bedni robovi.

10. Preseravanje bukv, mentol bi se jebo za bilo cije pare drugosrbi kmece: eee tako ti i treba uzo si ruske pare

11. i brate kakav je bg3 el vredi da se igra il ne a

12. Kako tužna individua

13. Losa je ako ne igras u drustvu online ili preko nekog servera, svog na primer preko privatnog moze da se podesi lako, ovako je dosadno ja mislim . Igrao sam to jest isprobao sa drugom malo u lan da igram, nije lose tako narocito ako ga trolujes i on tebe to jest namerno radis protiv njega i sebe ahahahha.

14. ludi dooobar yt kanal rispektara ima ovde dosta mesta za napredak

15. Ne znam o cemu pricate ali sigurnio ima lepsih stvari koje mozete podeliti i pricati.

16. Hvala, mozda postavim jos koju glupost na tom kanalu :)

17. What does* that mean?

18. Smo OK, my son, my bro relax I'll fix that shit, don't be a gee". :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.