Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ljigavac glumeo u rusiji pa ne moze da se glumi sad na dVe sToliCe
Ljigavac kritikuje zapad ali bi zapadnih para, mrs u rusiju keru
Kritikovo zapad maiku mu kakvo stvorenje kakav li je to covek u rl ne smem ni da zamislim
ali bukv citam sta pisete za bikovica, ulazim na tnjiter i prvi twit neko sranje o bikovicu
days without bikovic incident - 0
Kmece drugosrbi na bikovica al kad belo grlic pisa po srbiji a radi serije srpskim novcima onda je sVe u rEDu
Ljigavac kritikuje zapad ali bi zapadnih para, mrs u rusiju keru
Па као брдо гастарбајтера што и иначе ради....
Ma sve su to licimuri moj big dipper, i sam sam ti takav ponekad ali brzo se dohavizam
Vidim ja nece vise moje plidu u srb vozati kabria nego samo po zapadima
kad je poceo rat u ukr hrvati skinuli sa repertoara cajkovskog.lol
bedni robovi.
Preseravanje bukv, mentol bi se jebo za bilo cije pare drugosrbi kmece: eee tako ti i treba uzo si ruske pare
https://www.youtube.com/watch?v=JYtzriejwes&ab_channel=ivica
i brate kakav je bg3 el vredi da se igra il ne a
Kako tužna individua
Losa je ako ne igras u drustvu online ili preko nekog servera, svog na primer preko privatnog moze da se podesi lako, ovako je dosadno ja mislim . Igrao sam to jest isprobao sa drugom malo u lan da igram, nije lose tako narocito ako ga trolujes i on tebe to jest namerno radis protiv njega i sebe ahahahha.
ludi dooobar yt kanal rispektara ima ovde dosta mesta za napredak
Ne znam o cemu pricate ali sigurnio ima lepsih stvari koje mozete podeliti i pricati.
Hvala, mozda postavim jos koju glupost na tom kanalu :)
What does* that mean?
Smo OK, my son, my bro relax I'll fix that shit, don't be a gee". :)
dokumentarac: https://www.reddit.com/r/interestingasfuck/comments/1ahwr42/russians_propaganda_mocking_those_leaving_russia/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3