Obnovila bi se tema: JEBANJE
Kostic kulenje seeezenje na svakom koraku
Pojzen definish- drustveni parazit ili stereotip
Kosmopolita da se vrati i reaktivira komentatorsku sektu
VOS + clanarina od po 70 kinti nedeljno po clanu (slucaj Chavez)
Kontam da bi ovo bili pocetni potezi stare garde, dopunite
Baš je dobar osećaj čitati ovu temu, vratilo me u staro dobro vreme kad sam isto tako čitao teme na ovom sajtu.
Samo ste sad smorili sa ovim izlivom nostalgije, ja sam tad bio klinac pa sam sad već ozbiljan čovek, jasno je da ste vi onda matori konji ali nije još gotovo.
S tim u vezi, dovoljno je pogledati manastire, da bi se zamonašio moraš da se odrekneš porodice, svega "svetovnog", promeniš ime, pa ti onda tamo budu nova porodica. Klasična sekta, od početka do danas, i kao što i danas nastaju nove sekte koje su progonjene (od starih sekti) i ljudi ginu zbog njih, tako je i hrišćanstvo na početku bilo proganjano i ljudi su ginuli zbog te sekte. Za razliku od nekih new age sekti, hrišćanstvo je zapravo bila represivna i desktruktivna sekta, koja je sa punim pravom bila proganjana. Hrišćani čim su se dokopali vlasti počeli su da progone druge sekte, da pale knjige, zapalili su aleksandriju i nebrojane učene ljude, itd. Ničeg specijalnog nema u hrišćanstvu čega nema i u drugim religijama.
S tim u vezi, dovoljno je pogledati manastire, da bi se zamonašio moraš da se odrekneš porodice, svega "svetovnog", promeniš ime, pa ti onda tamo budu nova porodica. Klasična sekta, od početka do danas, i kao što i danas nastaju nove sekte koje su progonjene (od starih sekti) i ljudi ginu zbog njih, tako je i hrišćanstvo na početku bilo proganjano i ljudi su ginuli zbog te sekte. Za razliku od nekih new age sekti, hrišćanstvo je zapravo bila represivna i desktruktivna sekta, koja je sa punim pravom bila proganjana. Hrišćani čim su se dokopali vlasti počeli su da progone druge sekte, da pale knjige, zapalili su aleksandriju i nebrojane učene ljude, itd. Ničeg specijalnog nema u hrišćanstvu čega nema i u drugim religijama.
koliko ovo bukv moze se primeni prvobitno na zute zatim na napredne pre toga komunjare
Nemož. Ja probao, nudio kajzenu kule i gradove, kaže nemož.
A šta bi sa njom, gospodo dinosaurusi?
Obnovila bi se tema: JEBANJE
Kostic kulenje seeezenje na svakom koraku
Pojzen definish- drustveni parazit ili stereotip
Kosmopolita da se vrati i reaktivira komentatorsku sektu
VOS + clanarina od po 70 kinti nedeljno po clanu (slucaj Chavez)
Kontam da bi ovo bili pocetni potezi stare garde, dopunite
ja sam zapravo bio na sajtu u doba kosmopolite i trajno dao svoj nalog u velikoj bici protiv diktatorke o/ osećam se kao veteran
ja sam zapravo bio na sajtu u doba kosmopolite i trajno dao svoj nalog u velikoj bici protiv diktatorke o/ osećam se kao veteran
Press F to pay respect
Mracna vremena bejahu moj hezno, ko zali za kosmopolitom u kuci mu bila
Kosmopolita true neprijatelj drugosajtovaca
Ako je kosmopolita stara garda…
Eeee moja kosmopolita, ostala si upamcena kao tamnicar mlada garda
Ja sam se tako plasio peki d dzema. To je bio strasan autoritet
meni je uvijek bio zanimljiv lik onaj petar pan pezos u smislu da verovatno klinički nije normalan
Ja sam osnovao stranicu džimi naćiću te u gradu kada je bilo relevantno džimija naći u gradu i nešto mu došapnuti
#staragarda
Kasnije sam preneo admin ovlasti na mulucu i ona je stranicu naravno uništila
Tužno je to
Baš je dobar osećaj čitati ovu temu, vratilo me u staro dobro vreme kad sam isto tako čitao teme na ovom sajtu.
Samo ste sad smorili sa ovim izlivom nostalgije, ja sam tad bio klinac pa sam sad već ozbiljan čovek, jasno je da ste vi onda matori konji ali nije još gotovo.
koliko ovo bukv moze se primeni prvobitno na zute zatim na napredne pre toga komunjare
Slično je su zato što su ljudi uvek isti, ali ideje nisu sve iste.
eeee nije tačno, prvosrbi nemaju zube a pametniji su od drugosrba (znaju istinu)
jebali te i prvosrbi i drugosrbi
uuuu sta si ti prijatelju neki nestorijanac gde si zalutao