Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
pa ako će u Veru da uđe, ne mora baš u tu rupu gde su popovi, ima i ona druga.
Ja sam stariji čovek i ne pratim tokove, jel može neko da mi objasni ko je ova išvrljana školska klupa i zašto su se klinci ovako raspomamili šo su u blizini nje?
https://scontent.fbeg9-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/451958657_10161401979679477_83761930621597889_n.jpg?stp=dst-jpg_s720x720&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=nTtVIS8VNM0Q7kNvgHlhUw6&_nc_ht=scontent.fbeg9-1.fna&cb_e2o_trans=q&oh=00_AYBX3w88BVy5HHR23wq9dRfgBv5aoJ-3GPvjcNJO3B8ncw&oe=66A2AFE6
cu sta je, ovo je klasichan primer inicijacije
Elitna avangarda, ne razumeš ti to
Ko je to?
Cuveni partimejker, video sam kako renda sir i baca brasno po masi kad je pravio
P I T U
I
T
U
Mada iskr secam se ramstajnovog certa, na scenu izadje mega top u obliku kurca i onda fazon svrsava po masi
Ovaj lik je autenticniji
Dobro Caro kako se zove čovek
Desingerica
haha zaebava melk jok ne zna za baju
c
па шта стив аоки је бацао торте на публику није деснигернинца ништа ново измислио
izgl tema za izbore u SAD lockovana, link za show je bas show, prebacio sam negde na 1:15 i bilo je jako neprijatno
Au ovo je već preozbiljan transfer
https://n1info.rs/svet/prva-potpredsednica-afroamerikanka-kamala-haris-zena-koju-je-inspirisala-majka-naucnica/
čuš Afroamerikanka haha
Izvinte momci, Soroš naredio da se tema ključa.
Možda sam upotrebio neku službenu reč pa sam slučajno zalokovao temu.
brate aktivirao si MKUltra sleeper agente koji vršljaju po forumu kad si napisao tČramp, gg je ovo prethodni pajac ga je promašio sledeći definitivno neće
dr Vuk lagano oblizuje cev snajpera da se ne pregreje
Nezgodna rabota jer diše na usta
Ne treba mu MKUltra, samo kazes "Tramp stoji iza F i l i p a"