Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
E jbg sad nisi dobro koncipiro pitanja.
Evo recimo brojevi 1 2 3 cine uniju, takodje brojevi 1245 cine uniju. Nemoc tako gledas.
Tako da bukv imas vucelu globalistu nacionalistu antivaxera provaxera desnicara sa gej premijerkom
de to ima jbt
*i evropljanina
znam da je fluidno politicki pogotovo sa snsom koji je papazjanija svega ako bi moglo. i desnicari i levicari i gore i dole gde oces. ti gledas ovako kao unije al moze da se presece kako oces.
pitam te ovako, pojedinacno, kad bi razdvojio, tvoj osecaj povodom ovih stvari.
caro šta ima kod tebe
novo
i celte
Jbg,
Vucela vrhovni bolesnik al ne osnovni uzrok svih nedeca kosto svi kmece. Bukv najsposobniji lik u zemlji da manipulise sistem kakav je trenutno
Sns, dovoljno reci da ima 800k clanova, to puno govori o drustvu. Sad fora sta bi isti ti bili i u deesu da je osto ili sutra da dodje na vlast
Proevrospke stranke - najjaca proevropska sns, ovi drugi boranija pa kmece na sns jer radi njihove poslove sa hilom ekspoe litijume kosovo i tako to
Konzervativne stranke, ovo ni postoji realno kad pogledas. Sve danas konzervativno sto nije woke
I ovo zadnje sa nekog levicarskog ugla guraju nestorijanci, tako da sve najlepse lol
Mada nisu jedini ima jos par organizacija na tom spisku a da nisu na sorosevom spisku. Ako ih db placa to podrzavam, mora neko i da vodi racuna o ovoj drzavi lol
De si henzo lol
'naci, bukvalno stavovi ti ko 90% vukajlije ovde, maltene vrh one krive proseka. NPC razmisljanje za vukajliju, 10% mozda strcis.
tako da sto onda brate bukvalno izmisljas prepucavanja? jel mislis da ostali ljudi ne vide nesto sto ti vidis ili kako, imam osecaj ponekad da zamisljas druge ljude ovde kao da ti svi protivurece i onda moras da im kazes kako ti znas i kapiras a niko drugi ne?
izmislis neku temu da kao drugi misle i onda se prepucavas sam sa sobom.
jel ti zanimljivo ustvari? :)
De bre, kacu bili oni izbori vecina sajta bili kojekakve marinike evrope nisi dobro postavio tu krivu
Da ne kazem drugosrbi lol
O vucela kmecanjima da ne pricam
Doduse malo se smanjilo to drugosrpsko kreketanje osecam se da sam kumovo tome idem stavim to na svoj profil
znam, to i kazem, takav utisak ti imas, drugacije ne mogu objasnim ovo konstatno kontriranje ni oko cega. evo da ponovim jos jednom: misljenje ti na vr' prirodne raspodele sajta, median, onako kako vecina razmislja. bar ovde.
mislim da ti samo zabavno :)
Ma jok, resavali smo drugosrbe ovde u to vreme. Nije ti to isto
Jbg celte nabedi me da i oko vacina samo kontriram lol
Uvek imas neke nijanse, jaka muda sloziti se sa necim posto na to ciljas