Podijeli sa Vukajlijašima

1. glista do gliste glistica

2. ајмо тиктокери протест за свог министра тиктока сићвеа хахаха у праву је скелетор врана врани..
    а ухапсили га да га пусте какав безвезан сценарио

3. Ne vadi dok ne zagusti ko oko cvijana
    Kojekakve tome bi prve krenule iznose sav moguc prljav ves samo da se stvore uslovi za to. Imamo i onog visekrunu koji govori kako su bukv svi pederi od vucele na dole. Sns kad pukne ima da prsti na sve strane

ps nema ni sline u aktivnim

4. sace vucela da pusti lazare i milose samo da vidi dal ce ubiju trampa da se ne zajebe

5. буквално овај мим о дебилима из служби то важи и за ону форум када држава треба да хапси обичне људе идемо акција реакција сабље а кад треба да ухапси криминалце МУК

6. brt ja ne znam sta vas dvojica krivite drzavu. Pa nije drzava murija. Za sve kriva tamo neka imaginarna srbija

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTKWivbQDaca-l8ZoNUmgg9QA9aIFym7RhNfw&s

7. ista prica za vucelu, kme kme opozicija demokratija..a zna se kako se takve stvari resavaju. Al kerovi su solidno namireni, napravljeno je gomila stanova za 500 jura po kvadratu, imaju lepa kola na poslu, mogu da mesetare po gradjanstvu kako im volja i cepaj

isto ko crkva fazon

8. Неко је уложио труд у оштрење те осуде а ви тако.

9. brt murija prima otvorene donacije od koejkavih srosevaca, kineza i ko zna koga jos za kojekakve poslove. Jok ce za dzabe da se jebava sa tamo nekim siptarima i da gine.

10. zeleo bih da mi ugasite nalog na ovoj smrdljivoj vukajliji jer su definicije u zadnjih 10 godina sve gore i gore i sajt je sranje terajte se u picku materinu

11. Немој сад Царо, Пикси је увео промене. Назире се ново златно доба.

12. Izdrzi legendo, treba nam neko aktivan da kenja o vacci 24/7

13. Vacina koja ti prska zivu i celije kancera u oci majmune

14. Мало кинематографије из неких занимљивијих дана
    https://files.catbox.moe/7umhe7.webm

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.