Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=I6itsSnlkMk&feature=related
Imam i ja nešto slično.
Srbi ne trebaju više nikome. Eno u Sarajevu se muslimani i Hrvati krve bez nas.
Đe Dabe, kad?
http://www.mondo.rs/s219886/Sport/Fudbal/Kao_prijateljska_a_ustvari_rat_na_Grbavici.html
Koliki tekst a vidi kraja
hahhaha ma to je sve ludo dole. Jesi bio ti ikad u Mostaru? Kakav je tamo haos...
Ideš ulicom ako si mostarski, stari, predratni Srbin npr. i jedni i drugi te dozivaju s obe strane- Hajd 'vamo na kafu( kavu u zavisnosti ko trenutno doziva), Šta ćeš tamo kod TIH šupaka?!
A tako su bili složni 1992. tc tc tc
A dobro, to za Mostar je poznato, al ovi su bili pozvani :D
Pa evo ti primer iz Zenice, bilo je neko prvenstvo igrala Hrvatska protiv Francuske, izgubi Hrvatska i krene slavlje po Zenici, muslimani normalno slave i nije im bilo žao dati pare u sekundi za francuske dresove. Sutra komentar lokalnog HDZ-a- Nismo ni znali da toliko Francuza živi u Zenici. To nema para da jede jebote al je kupilo francuski dres maksuz da provocira, vidiš da niko nije normalan.
A kad su igrali Turci sa Hrvatima? A dole rat.
Saću citiram onog sa youtuba xD
Mislim da je ovo bilo ranije, nebitno. Samo oko jednog su složni- SRBI SU KRIVI ZA SVE!
Ima jedno mesto u po tog muslimanskog dela Federacije koje je hrvatsko, Žepče se zove, to ti je kao neka oaza hrvatska. I onda su oni na svaku brdsku kotu okolo u radijusu od nekih desetak kilometara postavili krstove, ali krstove veličine jedno dvadeset metara u vis, ofarbali u belo da se doooobro vidi i na taj način se razgraničili.
Čak sam na jednoj kući videla da je zidana tako da je od fasadne cigle usadio šahovnicu u zid, znači nije farbano nego ugrađeno, jedna bela druga crvena i sve tako dok nije dobio lepu šaru da svi vide s magistralnog puta. Ma mogu ti do ujutro nabrajati, al odoh spavati.
Морам са вама да подијелим данашњу трговину слушалица.
- Требају ми слушалице са улазом од 3,5 милиметара, било које.
- Је ли Вам ту телефон?
- Јесте, небитан је телефон, требају ми слушалице од 3,5 милиметра да је улаз.
- Па дајте ми телефон.
- Није ми ту телефон. (а играм се са њиму џеп (телефоном))
- Па има их више.
- Нема их више, нисам шашав, од 3,5 је од 3,5 имају још улази од 2,5 и од 6,5 који се не користи за слушалице од телефона.
:поглед ка' да сам јој побио фамилију читаву:
вади ми оно говно нокијино
- Је ли ово?
- Јес', ово је 3,5, видиш како има. Имате ли још које или само ове?
:вади од 2,5 исто Нокиине:
- Има ове.
- То су од 2,5.
- Па јесам ли ти рекла да има више!
- А јесам ли ја теби река' да ми треба од 3,5 тачно?
:поглед ка' да сам јој повадио оне што сам претходно убио из гроба па их поново убио и сахранио:
- Нећу ништа, пријатно.
Čak sam na jednoj kući videla da je zidana tako da je od fasadne cigle usadio šahovnicu u zid, znači nije farbano nego ugrađeno, jedna bela druga crvena i sve tako dok nije dobio lepu šaru da svi vide s magistralnog puta.
Sve to Zovko finansira.Zovko žari i pali Žepčom! Popeo se na jedno od okolnih brda i rekao - SVE ŠTO VIDIM TO ĆE BITI MOJE! Onda je počeo rat u kojem su neki profitirali a neki ostali na gubitku. Zovko je profitirao švercom nafte. Nakon rata je napravio imperiju - od benzinskih CRPKI do osiguranja i auto-kuća. Sinovi mu se kurčili po Doboju i Zenici u onom narandžastom galardu, sigurno su ga zaradili radeći u biblioteci.
Kad je došlo gur-guzici rasprodao je 40 benzinskih i pola imetka i zapalio za Hrvatsku. Tada nekada su mu otkrili utaju poreza od 5.5 miliona €. Mislim da se ponovo vratio u BiH da pokrpi još koju rupu u zidu zvanom korupcija i mito te da izgradi još petnaestak gorepomenutih krstova, da se oduži svom vjernom hrvatskom narodu.
Umro Stiv Džobs, osnivač kompanije "Epl"
http://z0r.de/1840
Jebala bih se sa trandžom. Ali bojim se sta ce mi reci.
Jebala bih se sa trandžom. Ali bojim se sta ce mi reci.
Ја сам полутранџа и не бих ти ништа рекао. Вероватно ти не бих ни наплатио много...
Polu u kom smislu? Pola prosečnog kurca?
lololo
Ту сам изнад просека, бејбе!
+1241241