Podijeli sa Vukajlijašima

1. Srbi ne trebaju više nikome. Eno u Sarajevu se muslimani i Hrvati krve bez nas.

2. Koliki tekst a vidi kraja

Utakmica je otkazana.

hahhaha ma to je sve ludo dole. Jesi bio ti ikad u Mostaru? Kakav je tamo haos...
    Ideš ulicom ako si mostarski, stari, predratni Srbin npr. i jedni i drugi te dozivaju s obe strane- Hajd 'vamo na kafu( kavu u zavisnosti ko trenutno doziva), Šta ćeš tamo kod TIH šupaka?!
    A tako su bili složni 1992. tc tc tc

3. A dobro, to za Mostar je poznato, al ovi su bili pozvani :D

4. Pa evo ti primer iz Zenice, bilo je neko prvenstvo igrala Hrvatska protiv Francuske, izgubi Hrvatska i krene slavlje po Zenici, muslimani normalno slave i nije im bilo žao dati pare u sekundi za francuske dresove. Sutra komentar lokalnog HDZ-a- Nismo ni znali da toliko Francuza živi u Zenici. To nema para da jede jebote al je kupilo francuski dres maksuz da provocira, vidiš da niko nije normalan.

5. A kad su igrali Turci sa Hrvatima? A dole rat.

6. Saću citiram onog sa youtuba xD

JEBO VAS RATKO ŠTO VAS SVE NIJE POBIO!

7. Mislim da je ovo bilo ranije, nebitno. Samo oko jednog su složni- SRBI SU KRIVI ZA SVE!
    Ima jedno mesto u po tog muslimanskog dela Federacije koje je hrvatsko, Žepče se zove, to ti je kao neka oaza hrvatska. I onda su oni na svaku brdsku kotu okolo u radijusu od nekih desetak kilometara postavili krstove, ali krstove veličine jedno dvadeset metara u vis, ofarbali u belo da se doooobro vidi i na taj način se razgraničili.
    Čak sam na jednoj kući videla da je zidana tako da je od fasadne cigle usadio šahovnicu u zid, znači nije farbano nego ugrađeno, jedna bela druga crvena i sve tako dok nije dobio lepu šaru da svi vide s magistralnog puta. Ma mogu ti do ujutro nabrajati, al odoh spavati.

8. Морам са вама да подијелим данашњу трговину слушалица.

- Добар дан, изволите.
    - Требају ми слушалице са улазом од 3,5 милиметара, било које.
    - Је ли Вам ту телефон?
    - Јесте, небитан је телефон, требају ми слушалице од 3,5 милиметра да је улаз.
    - Па дајте ми телефон.
    - Није ми ту телефон. (а играм се са њиму џеп (телефоном))
    - Па има их више.
    - Нема их више, нисам шашав, од 3,5 је од 3,5 имају још улази од 2,5 и од 6,5 који се не користи за слушалице од телефона.
    :поглед ка' да сам јој побио фамилију читаву:
    вади ми оно говно нокијино
    - Је ли ово?
    - Јес', ово је 3,5, видиш како има. Имате ли још које или само ове?
    :вади од 2,5 исто Нокиине:
    - Има ове.
    - То су од 2,5.
    - Па јесам ли ти рекла да има више!
    - А јесам ли ја теби река' да ми треба од 3,5 тачно?
    :поглед ка' да сам јој повадио оне што сам претходно убио из гроба па их поново убио и сахранио:
    - Нећу ништа, пријатно.

9. Ima jedno mesto u po tog muslimanskog dela Federacije koje je hrvatsko, Žepče se zove, to ti je kao neka oaza hrvatska. I onda su oni na svaku brdsku kotu okolo u radijusu od nekih desetak kilometara postavili krstove, ali krstove veličine jedno dvadeset metara u vis, ofarbali u belo da se doooobro vidi i na taj način se razgraničili.
    Čak sam na jednoj kući videla da je zidana tako da je od fasadne cigle usadio šahovnicu u zid, znači nije farbano nego ugrađeno, jedna bela druga crvena i sve tako dok nije dobio lepu šaru da svi vide s magistralnog puta.

Sve to Zovko finansira.Zovko žari i pali Žepčom! Popeo se na jedno od okolnih brda i rekao - SVE ŠTO VIDIM TO ĆE BITI MOJE! Onda je počeo rat u kojem su neki profitirali a neki ostali na gubitku. Zovko je profitirao švercom nafte. Nakon rata je napravio imperiju - od benzinskih CRPKI do osiguranja i auto-kuća. Sinovi mu se kurčili po Doboju i Zenici u onom narandžastom galardu, sigurno su ga zaradili radeći u biblioteci.
    Kad je došlo gur-guzici rasprodao je 40 benzinskih i pola imetka i zapalio za Hrvatsku. Tada nekada su mu otkrili utaju poreza od 5.5 miliona €. Mislim da se ponovo vratio u BiH da pokrpi još koju rupu u zidu zvanom korupcija i mito te da izgradi još petnaestak gorepomenutih krstova, da se oduži svom vjernom hrvatskom narodu.

10. Umro Stiv Džobs, osnivač kompanije "Epl"

11. Jebala bih se sa trandžom. Ali bojim se sta ce mi reci.

12. Butt In a Cookie Jar

Jebala bih se sa trandžom. Ali bojim se sta ce mi reci.

Ја сам полутранџа и не бих ти ништа рекао. Вероватно ти не бих ни наплатио много...

13. Polu u kom smislu? Pola prosečnog kurca?

14. Butt In a Cookie Jar

Polu u kom smislu? Pola prosečnog kurca?

Ту сам изнад просека, бејбе!

15. Butt In a Cookie Jar
    Polu u kom smislu? Pola prosečnog kurca?

+1241241

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.