Podijeli sa Vukajlijašima

1. Dolazim ja kući busom, pa tata došao da me pokupi na glavnoj. Parikirao je svoj jugo do nekog drugog, skoro potupuno istog, a još bio mrak, tako da smo zamalo ušli u pogrešan jugo. Zapravo smo ušli u pogrešan, i još krenuli, ali ja sam skontala da nisu ista sedišta, inače bi se ladno njime odvezli kući. Ni mi naš ne zaključavamo jer izgleda tako da kada bi ga ukrali učinili bi nam uslugu, a i ovaj do nas je očito na istu foru ga ostavio otključanog (moj tata neće da ga menja, emotivno je vezan za njega, a i bolji auto bi morao, ne daj bože da održava redovno). lolololo Koji trip.

2. Hrvati sami traže: http://www.facebook.com/OccupyCroatia

Edit: posle će đavo da im bude kriv.

3. Iliti što bi malo dete reklo, upolan, if ju knou vot aj min.

4. A Momo Kapor u pozadini razmišlja o istoriji Nebeskog naroda...

5. Nacionalne penzije su jedna farsa kao, uostalom, i većina stvari u našoj zemlji.

6. Te nacionalne penzije treba da se isplaćuju samo sportistima. Jedino njihove rezultate niko ne može da ceni subjektivno, ne postoji "komisija" za dodelu.

7. Ti iskomponuj "Odu noletosti" i možda dobiješ nacionalnu penziju pre četrdesete.

8. Te nacionalne penzije treba da se isplaćuju samo sportistima.

Đovaku na primer?

9. Đovak je tu kolateralna šteta. Ja to najviše zbog vaterpolista, odbojkaša i ovih malih sportova, veslanje, plivanje, streljaštvo, onda ona lepojka što je uzela zlato na Olimpijadi.

10. Nacionalne penzije treba da se isplaćuje, pre svega, onima koji su učinili nešto za ovo društvo, a kojima bi ta penzija egzistencijalno značila. Što bi iko trebao da Lepoj Lukić plaća mesečno 50 soma, kad ona to popije i prokocka za veče. A i njen "doprinos" je sumnjiv u najmanju ruku.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.