Podijeli sa Vukajlijašima

1. šta se desilo sa njima na kraju? jesu li još zajedno? da li je njihova ljubav izdržala test vremena? ah, toliko pitanja...

2. Брус Ли клабингује

3. Брус Ли на коксари ђуска уз СЕДМИ СПРАТ И МРАК У СТАНУ

4. imamo 50 studenata albanskog jezika.

5. Ljudi,jeli moguce da su iz Berana krenula 4 puna kamiona smeca ka Podgorici,i dje drugo nego na Konik,bruka sta se radi srece mi moje!

6. PODGORICANI GOMNA I SMECE NAM KRADETE!!1

7. nema druge nego na Žutu gredu, kao onomad!

8. Морам да поделим своје ламентирање:

Парцелашење. Омиљена активност у српчади. Удруже се клинци и ''бране'' свој ''крај''- од кога? Од комшија из истог града, али из другог краја. Од комшија из суседног села или града. Од комшија из друге улице. Од странаца- боже мој, усудио се да им ''угрози'' суверену територију самим тим што постоји и што се затекао ту. Свој град, свој крај, своја улица, свој део насеља се представља тиме што некоме отвориш главу ако ти се учини да те је попреко погледао, а још ако је из ''ривалског'' дела насеља, јао њему.
    Појединци нису заслужили да живе у држави, него у племенским заједницама или хордама.
    Права људска утопија је тежња ка томе да ћеш једног дана смети да одеш у неки крај града или у неки други град без да се питаш која ли ''банда'' ту обитава и без да мораш да мислиш да ли ће те сусрести шабани којима се не свиђа боја твоје мајице јер их подсећа на нешто што не воле а ни сами не знају зашто. Е то је за мене утопија.

Знам да је излизана тема, ал јбг, морао сам

9. Јебо мајку... Како направе слој од само једног атома?

10. daju Piroćancima da razvuku na što tanje

11. Koliko to energije može da uskladišti kad je debelo samo jedan atom? Nije ništa čudno što se napuni odmah.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.