Podijeli sa Vukajlijašima

1. Па неће ставит' само један слој, исто ка' и кондензаторе... :)

2. Mikro grafenski super superkondenzator je uređaj koji može da se napuni i isprazni na stotine hiljada puta brže od standardnih baterija.

ali i isprazni. zajebaju se malo naučnici :)

3. Али овај са клипа вели да је пунио двије-три секунде и да је диода радила неких 5 минута :)

4. to bi meni valjalo, stalno zaboravljam da napunim telefon.

5. i meni bi dobro došlo, stoji mi dioda vazda upaljena

6. Али овај са клипа вели да је пунио двије-три секунде и да је диода радила неких 5 минута :)

Ne bih da sudim o znacaju otkrica, ali ja telefon punim 2h, radi 4 dana. E sada uzmi u obzir koliko je mali potrosac jedna dioda (citaj nikakav), pa zakljuci da li je to tolik revolucionarno...
    Isto, blic fotoaparata ima recharge time taman 2-3 sekunde za full power. Jeste da on oslobadja impuls, ali ne bih rekao da izvrsi manji rad od jedne LE diode.

7. Ne bih da sudim o znacaju otkrica, ali ja telefon punim 2h, radi 4 dana. E sada uzmi u obzir koliko je mali potrosac jedna dioda (citaj nikakav), pa zakljuci da li je to tolik revolucionarno...
    Isto, blic fotoaparata ima recharge time taman 2-3 sekunde za full power. Jeste da on oslobadja impuls, ali ne bih rekao da izvrsi manji rad od jedne LE diode.

Знам бре то одлично, само кажем да је могућо да ће бит' нешто од те работе :)

Кол'ко смијешно, брате :)

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/67050_428696363879133_874479379_n.jpg

8. šta je koji kurac tražila u amerikama...

9. Novce, kulturu, dobar život, znaš, ono čega ovde nema.

10. Čini mi se da ova naša plavušanka liči na nekog poznatog u Americi da,da ali ne mogu da se setim koja je osoba u pitanju.

Ko od plavušanki sedi u senatu?

11. Novce, kulturu, dobar život, znaš, ono čega ovde nema.

Zato su je i gurali na ulici - ovde toga nema jer nas sve boli đoka za ostale sugrađane.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.