Podijeli sa Vukajlijašima

1. http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/303366_498934756836947_856446044_n.jpg

Zamolio bih bez smaranja tipa "budala srbska, nacionalista, fasista, punoglavac.." i ostala sranja.
    tetka je extra!

2. ne mora budala srbska,moze samo budala.ne bih sebe da vredjam.

3. U pohvalu tetovazi mogu jedino da kazem da je originalna. A svako ko ovoliko unakazi ruku je retard.

4. Tet u skaldu sa religijskim kodeksima. Cijenim da će mu to podariti raj.
    EDIT: Zukorliću bih jebo mater za 20 jevreja.

5. mislim da če ovakva tehnologia doći u posed srpske vojske tek tamo neke 2076e
    http://youtu.be/msHJLwYWX30

6. Imamo. Nesto je unisteno u nabavci 99. :-) Jedan model smo kupili: "Raptor". A napravili smo: "orbiter" "vrabac" "PEGAZ".
    Glavna mana ovih vozila je što piloti nisu u vozilu. Tako da moraš da postaviš zastavnika/kaplara sa M70 7.62 da potvrdi pad aviona tako što će pucati pilotu u potiljak. Drugačije pilote nije briga.
    E problem dva je što, ovi ameri mogu sutra da dovuku ta dva komada po sred tvoje Banjaluke, drknu jednu u park đe ti piješ pivo i na vestima kažu da su uništili ćeliju Alkaide i da kažu da se to dešava nadomak bliskog istoka, da bilo koga ne bude briga. Ko što ovi ubivaju zombije. I zato su, slčno ljudima u bombarderima, ne koriste puna imena, jer tvoja keva u principu može da ih tuži što su joj ubili dete. U principu im treba jedno 2 nedelje da odluče da li će, da isplaniraju kako i da roknu nekoga robotom. I to ameri i rade, srećom tamo po bliskom istoku, ne na balkanu, za sad.
    Da završim. Smisli kako da ovo sranje od tehnologije, ne otkrije tvoje kretanje, kako ti njega da otkriješ kao pretnju i kako da ga oboriš.
    I jos. Tito nam je napravio mnogo moderan projektni biro, za pravljenje aviona. Tako da mi napravimo latećeg dorna kao iz pičke. Mi i još 10 zamalja u celom svetu.

7. A KAKAV JE TO PATRIOTA KAD SE NA OKO 1:35 POMJERA U LIJEVO?
    KAKVU TO PORUKU ŠALJE?

8. U pohvalu tetovazi mogu jedino da kazem da je originalna. A svako ko ovoliko unakazi ruku je retard.

E ne možeš to reći. Kolaž od napopularnijih motiva za tetovaže u Srbiji. Pohvala jedina je što ju je izgleda radio neko ko nema Parkinsona.

9. napravili smo: "orbiter" "vrabac" "PEGAZ".

Orbiter je kupljen, Izrael. Vrabac i Pegaz su prototipi. Za pegaza ne znam ni da li su vršena letna testiranja. A i kad ih dovrše, proizvodnja i uvođenje u upotrebu u VS je na ne nekom ulteagiga dugačkom štapu.

10. Ako si odgledao ceo klip onda bi video da je preciznost i ušteda života veća nego sa klasičnim avionima i pilotima. Dron može u svakom trenutku da promeni način napada i metu što za klasičan projektil nije slučaj jer kao što reče likuša u klipu u fazonu "može raketa da bude lansirana u pravcu određenog objekta ali ako 10sec pre udara iz objekta izađe civil za kojeg nisu znali, raketa ne može da stane i promeni putanju što je veliki plus kod dronova jer lete na malim visinama i imaju bolji pregled situacije pa mogu da umanje kolateralnu štetu".
    Takođe, terenski dronovi su injihove sposobnosti su demonstrirane i njihova stabilnost prilikom prelaženju terenskih prepreka.

11. E ne možeš to reći. Kolaž od napopularnijih motiva za tetovaže u Srbiji. Pohvala jedina je što ju je izgleda radio neko ko nema Parkinsona.

Ali zato drkanje tom rukom daje novo značenje izrazu "Onanov greh"...

12. verujem, ja za sve kasnim, ali mi tako smešno da sam oplakao :)

EDIT: obrisao sam svoj post da ne pravi bezveze smetnju

13. realno je bolja od originala :)

14. Не знам, мени исто звучи. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.