Podijeli sa Vukajlijašima

1. rakija je najveći car na svijetu

2. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/62630_476174472437687_1776903610_n.jpg

Не, нисам заборавио како треба дизгледа мушко, али јебему матер, ако благо ретардирана фаца Вука Костића треба да ми буде мерило, боље да променим пол. Плус, ових лево нема ни 2% у Србадији да би неки отпор према њима био оправдан, док ових разбацаних, Одину фала, има к'о лишћа, а много њих ничем конкретно не служи осим што се разбацује. А и те приче о укусима у одевању и ношењу фризуре су смориле међеда; увек је било ''правих'' и ''неправих'' мушкараца, само што је интернет омогућио ''неправима'' да имају где да паламуде јавно.
    Што се мене тиче, предратни швалери објаснили мушкост.

3. Неко избаци на чету. Генијална ствар.
    http://www.youtube.com/watch?v=gJ1Mz7kGVf0

4. Не, нисам заборавио како треба дизгледа мушко, али јебему матер, ако благо ретардирана фаца Вука Костића треба да ми буде мерило, боље да променим пол.

Nesto ja ne vidim kontrast izmedju gej slike levo i desno, nastavak price je verovatno treca slika, gde su me uslikali bez mog znanja kao paradigmu muskosti i strejtovine.

5. Данас био до супа да предам нека документа, елем, нека жена пизди на шалтеру зато што јој 9 месеци нису издали држављанство, жена рођена у Србији, има и личну карту али нешто се мењао систем, њој нешто грешком пише Југословенско држављанство и сад нико не зна како да јој помогне. Иначе, жена због тога не може да извади здравствену књижицу а има рак.

Јеботе каква је ово земља.

6. "Kvadratura kruga" je možda najbolja autorska emisija na našim frekvencijama. Još mi i ovaj novanar deluje kao neki veoma dobar čovek, pa samom pojavom doda malo humanosti u emisiju. Uz Memedovića, jedino pozitivno lice na RTS.

7. proviron
    "Kvadratura kruga" je možda najbolja autorska emisija na našim frekvencijama. Još mi i ovaj novanar deluje kao neki veoma dobar čovek, pa samom pojavom doda malo humanosti u emisiju. Uz Memedovića, jedino pozitivno lice na RTS.

+1
    Одушевљен сам тиме колико су ови људи били паметни, шта кој курац народ има да гине због политичара, мурш!
    И све би било још боље да на крају нису дошли ови твоји. :Д

8. Иначе, жена због тога не може да извади здравствену књижицу а има рак.

Pa trebalo je o svemu da razmislja pre nego sto je dobila rak, a ne tako da srlja nespremna!

9. Jericho

Pa trebalo je o svemu da razmislja pre nego sto je dobila rak, a ne tako da srlja nespremna!

lolololo

10. ovo ide u primenu za Uskrs - ima da istrolujem ceo komšiluk :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.