Jadovo sam se ali i nije za jadovanja, čak je i komično
dakle, jebeni pas skitalica mi zgrabio kesu sa smokijem, čipsem i ostalim kurcima i utekao. Ja i jaran nismo mogli da vjerujemo. Valjali se pola sata.
Ladno je preskočio živu ogradu u parku i otišao negde u pičku materinu. Koji mu je kurac bio ne znam... Bar nam pive nije ukrao hahahaha
mater mu prosjačku
Да ли сте знали да је у САД 79% мушкараца обрезано?
То је огроман проценат, а ја то до данас појма нисам имао.
А у 2003. години, 55,9% мушких беба је такође обрезано, тако да, проценат се смањује, али и даље је врло висок.
Ја сам мислио да се само Јевреји и Муслимани обрезују, нисам појма имао да је то толико распрострањено у САД.
Такође, слична ситуација је и у Канади и Аустралији, иако не баш у толикој мјери као у САД.
У Европи, с друге стране, обрезивање је јако ријетка појава.
Код њих кад уђеш у лифт, мораш да се окренеш ка вратима и у суштини да буљиш у врата док се вожња не заврши. Окретање ка другим људима и гледање у њих је тотални табу, а и сваку причу и комуникацију треба свести на минимум.
Још једна невјероватна ствар. До 1945. обрезивање је у Јужној Кореји билo потпуно непозната појава. Једноставно тога није било. Међутим, угледањем на америчке војнике Јужнокореанци су почели масовно да се обрезују. Тако да је 2001. године, 78% јужнокорејских двадесетогодишњака било обрезано.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Maturska, braćalei, maturska na panou...
ахахахаха, али брате, па зашто. па боље да га нема или да је дао неку фотку па да је мало обраде.
Јеботе! :)
И Робен је исти такав. Прекријеш пола фаце руком и делује скороз океј. :)
Jadovo sam se ali i nije za jadovanja, čak je i komično
dakle, jebeni pas skitalica mi zgrabio kesu sa smokijem, čipsem i ostalim kurcima i utekao. Ja i jaran nismo mogli da vjerujemo. Valjali se pola sata.
Ladno je preskočio živu ogradu u parku i otišao negde u pičku materinu. Koji mu je kurac bio ne znam... Bar nam pive nije ukrao hahahaha
mater mu prosjačku
http://swetokonas.tumblr.com/
Гледао сам ово пре који месец, до јаја је.
аххахахахаахха генијално, ко је ово?
Spominje nekog Amfija, ne bi me čudilo da je Amfibolije u pitanju.
Сумњан да је толико залудан.
StefanKostić
http://swetokonas.tumblr.com/
Hahahaha...Odlicno. Odlicno.
Да ли сте знали да је у САД 79% мушкараца обрезано?
То је огроман проценат, а ја то до данас појма нисам имао.
А у 2003. години, 55,9% мушких беба је такође обрезано, тако да, проценат се смањује, али и даље је врло висок.
Ја сам мислио да се само Јевреји и Муслимани обрезују, нисам појма имао да је то толико распрострањено у САД.
Такође, слична ситуација је и у Канади и Аустралији, иако не баш у толикој мјери као у САД.
У Европи, с друге стране, обрезивање је јако ријетка појава.
Код њих кад уђеш у лифт, мораш да се окренеш ка вратима и у суштини да буљиш у врата док се вожња не заврши. Окретање ка другим људима и гледање у њих је тотални табу, а и сваку причу и комуникацију треба свести на минимум.
Још једна невјероватна ствар. До 1945. обрезивање је у Јужној Кореји билo потпуно непозната појава. Једноставно тога није било. Међутим, угледањем на америчке војнике Јужнокореанци су почели масовно да се обрезују. Тако да је 2001. године, 78% јужнокорејских двадесетогодишњака било обрезано.
Отвори тему о обрезивању.
Ja sam obrezan, imaces info iz prve ruke lololo
http://alenashishkova.tumblr.com/
najlepša devojka. fakat.
Nije, ima boljih.
http://www.liveleak.com/view?i=f54_1337075813#2LoCBbU2EKuRiOYC.01
Да се човјек замисли.
И музика је врх уклопљена. Само да има неки тајм бар, али добро.
ДА копирам, да не остане задњи пост на страни, мислим да је занимљиво.
И ја сам помислио да би било добро то за вријеме, ја баш и не баратам најбоље са датумима...
Кева грешком пустила климу да греје јеботе.