Podijeli sa Vukajlijašima

1. 24sata o GoT: "Ovakav se šok u serijama ne pamti još od dana kada je Cruz Castillo oženio drugu, a voljenu Eden ostavio u suzama koje, eno, još i dan danas teku Santa Barbarom..."

2. Pre pola sata sam naložio vatru u kući. Jebeni juni mesec u jebenoj Evropi, vatra gori u peći, a nije za roštilj naložena.

3. Хахах.. И ја ложим, још од јуче. :Д

4. Brate Sreto, Vojvodina, ni u aprilu nisam ložio mamicu im jebem nordijsko-američku oni su nam ovo spakovali...

5. "Lokve iznad Ivangrada,
    kraj aprila a sneg pada,
    Željko gleda u kamion
    brinemo se ja i on.

Zajebali Rusi klimu
    mesto leta šalju zimu."

6. Slučaj za psihijatriju.

7. немам речи, целе ове е новине није ми јасно одакле оволика мржња. сопствени народ је у питању.

8. I za kamu :/
    Ionako će da piše da smo ih klali :))

9. Jebiga Lari, ako ti TO smatraš šorkom, onda si propustio neke faze u životu :)))

Hahaha, neka si mi rek'o. Ma nisam, bilo je i toga, nego su mi bili smešni Bugari, pa reko da okačim. A i jeste glupavo nekako. Doduše kad kažem šorka meni je to nekako komično, dok je tuča itd. za ''ozbiljnije sukobe''. Nebitno.:D

10. Поручио вам Запата да ће опет избацити дефиницију за 3 дана кад му истекне бан и да можете комотно да му продужите ако вас мрзи да га опет банујете за 3 дана.

11. Šorka je izraz koji ja uvek povežem sa mlaćenjem na sve strane. Ko koga dohvati. I svoje, i njihove, i one što mire i razdvajaju i slučajne goste ili prolaznike :)))
    Tu je više ona riba u crvenoj haljini dala udaraca, od onih ćelavih šiljokurana koji cepaju svoje košulje kaCu besni :)))

12. Tu je više ona riba u crvenoj haljini dala udaraca, od onih ćelavih šiljokurana koji cepaju svoje košulje kaCu besni :)))

Jašta. :D Doduše imam utisak da se nije prilepila za onog klinju u crnoj šulji da bi ih fino izmlatio, svi su bedni. Samo mi je noćas nekako bilo komično pa postavih. Nagledao sam se (a u nekim sam i učestvovao) brdo boljih ''šorki'', ali nažalost nema snimka. :)

13. ali nažalost nema snimka. :)

I bolje što nema... Da su svi imali kamere za vreme mog momčenja, imao bih sigurno nekoliko godina robije :)))

14. Професорка филизофије у Ужичкој гимназији.
    http://www.youtube.com/watch?v=VhaSrjLOvSI

15. иде нова тура блаћења срба, овај пут онако лепо организована, јуна следеће године, да се срби окриве за њњ1.
    http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/318188/Ferdinandu-spomenik-u-Sarajevu

ИЗ ПРИНЦИПА УОПАААААА

16. има негде на јутубу као поређење беј ха, ха ер те, ер те еса и неке странске телевизије о атентату, него никако сад да нађем то, занимљиво је иначе, можете и да наслутите

17. ај ако налетиш баци.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.