Podijeli sa Vukajlijašima

1. http://www.youtube.com/watch?v=byBzy6Jwhf0

Provalite zaebani dijalog i jebeni glas Sergeja Trifunovica u pozadini...

2. Sokantno:

Selma izbrisala Dada sa Fejsbuka!

Izvor: http://www.medio.rs/

3. Jes ovaj Muhamed izgorio, mater mu balijsku jebem....

4. Morao sam da se vratim nakon tetralnog odlaska kad sam video da ljudi ne koriste svoje zaslužene odabrane već dele na sve strane. Opet neke malverzacije su na snazi, cccc.

5. Ајде Туђмане немој да сереш!

6. Morao sam da se vratim

Pa sad...

7. Било је јаче од мене, морао сам. Не могу вас пустити да падате.

8. Provi pička teatralno otišao sa sajta. Šta radiš Provi? :)
    Provi humanista. :) Ne da nam da propadamo.

9. U periodu bunta dao jedan ispit, sad je lakše. Tetralnosti je najviše bilo u pvt-ovima moderatorima da me banuju, sad sam ok. Ljubav prema kolegama vukajlijašima se vratila na stari nivo, iako oni mene više ne volU. :(

10. Mislim da je krajnje vreme da se izraz teatralno izbaci iz upotrebe i da se ubaci izraz tetralolno.

11. Volimo te Provi, samo nam se ukazala dobra prilika da te zajebavamo. Takoreći, namestio si se na penal.

12. Ljubav prema kolegama vukajlijašima se vratila na stari nivo

Tog sam se i plašio :)

13. Valja malo. Ne bi blo u redu da moje dupe ostane devičansko, naročito nakon nekih akcija u poslednje vreme. Posle 40 meseci bivstvovanja na sajtu, prvo guženje sa one strane kurca... dobro sam izdržao.

14. Proviron bio banovan? Vidim ja da mi fale neki komentari...

15. ladno bio banovan?
    vidim ja fali nekih pvt-ova
    :D

16. Vidrou, hotovanje s tobom je postalo previše generičko, jebeš ga. Žar ljubavi ugašen k'o da je popišan.

17. žar ljubavi?
    pa nije valjda došlo do toga da se vrijeđamo...

18. Provi, bio si banovan?

19. Ја мислио неки ће да жале ил' да се радују кад се вратим, а оно нико није ни знао за мој одлазак. :(

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.