Podijeli sa Vukajlijašima

1. Kakav sam konj sa ovakvim fix idejama.. Jeo mi se krem, međutim malo je stvrdnut pa se ne m(o)Aže lepo razmazati, i ja šta ću, upalim električni da ga isptopim..

2. mogo si i u mikrotalasnoj ako je imaš, lakše i brže, a vruće

3. Imam ali je ne koriste moji...Stoji im kao ukras vec par godina

4. Sledeći put probaj na plin, ako ništa onda razmaži plastiku po hlebu. Pikanterija.

5. To i ja radim, samo izgleda malo obazrivije od tebe. Samo s kraja plotne i na ugašeno, ili sipam u tanjir tople vode.

6. VanGoga

http://www.knjigaznanja.co.rs/

Šta je ovo, ljudi?

Ovoe neka sekta.

7. Jeste bre, al me interesuje koA. Zato što se "čitanje" tog ćitaba organizuje danas u mom gradu, a persone za koje bih rekla da su prazne ko kanta šalju fb pozivnice za ovaj hepening...c,c,c.

8. i uz to su polupismeni...

"You don't get rich writing science fiction. If you want to get rich, you start a religion." L. Ron Hubbard, osnivač sajentologije...

9. Mislim, razbesnim se grozno kad pročitam takva palamuđenja. Ja lično nisam neka preterana vernica-verujem, poštujem i slavim, ali ništa preterano.
    Ali ovi skotovi, koji lelemude ljudima i trućkaju o nekim postulatima (kao da su lično susreli Stvoritelja) mi izazivaju nagon za ubijanjem!
    Kao i čitava naša sirota zemlja, i moj grad je pun siromaha, nezaposlenih, bolesnih kojima treba da se grčevito uhvate za neku slamku spasa. A mnogima će ovo da uđe u uvo i -šta? Propast! Fizički osećam mučninu kad vidim da se takva govna razmeću, uštirkani i sa kezom a la Hulio Iglesijas!
    Pu!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.