Podijeli sa Vukajlijašima

1. http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/388248/Izostao-spektakl-Karleusa-plakala-i-pevala-pred-10000-fanova

Не волим да ликујем над тудјим неуспехом, али због овог ми је неописиво драго.

2. Čuvaju ljudi pare za Cecu, lol.

3. Толико је добро... зашто ја не знам овако да свирам
    http://www.youtube.com/watch?v=NPLjfRj5fNI

4. јеботе ШТО би ико слушао карлеушу, како МОЖЕ, но добро, правићу се да разумем

5. После неког времена престанеш да се питаш и почнеш да избегаваш такве људе лоло

6. potez ocajnika,dzabe koncert.cuo sam da se uvek dele karte za njene nastupe.do poslednjeg dana ih prodaju,pa ih posle dele na dan nastupa.tako sam nesto cuo,pricalo se kada je jednom bila u ns.ili je to bilo negde drugde.neko mi rekao k'o je bio.bas moras biti isprazan covek kako bi slusao njeno naricanje.pre par godina sam u novinama video njenu sliku iz skole.sunce ti jebem.koji stakor.

7. to je to.razred je svaka cast.

8. torazulu

Trebao si da trolujes dedu i da ga pitas sta je radio kuci dok je bio rat...

Видех да од декице направисте издајника, да не одговарам свима..декица је био у рату само што је био шофер неким генералима и тако то...иначе, да се надовежем на претходну моју причу...питао сам га какве су жене биле у то доба, је ли тешко било да се кресне нешто. Каже дека да док је возио генерале само су их заустављале жене и нудиле да уђу у кола (тад је у Нишу било укупно 15 аутомобила) и да су им ови правили редаљке. Искрено, шокирао сам се, очекивао сам неко домаћинско васпитање условљено патријахартом.

9. Каже дека да док је возио генерале само су их заустављале жене и нудиле да уђу у кола (тад је у Нишу било укупно 15 аутомобила) и да су им ови правили редаљке

Pa da, i onda dođu Rusi i prave čuda među našim poštenim ženama. Hm.

10. Каже дека да док је возио генерале само су их заустављале жене и нудиле да уђу у кола (тад је у Нишу било укупно 15 аутомобила) и да су им ови правили редаљке. Искрено, шокирао сам се, очекивао сам неко домаћинско васпитање условљено патријахартом.

To je taj srpski patrijarhalni svet, tradicija, domaćinsko vaspitanje i sve te porodične vrednosti o kojima sanjaju Dveri i ostali. Jebali ih mitovi i legende.

11. Danas u metroou neka kosooka žena sedi pored mene i kucka nešto po fonu. Kradomice bacim pogled i imam šta da vidim - otvorila Vukajliju i šeta po stranama!

Da to nije naša Korejanka koja je svojevremeno zbod domaćeg napisala tri defke na kvazi-engleskom i onda zauvek zapalila sa sajta?! Molim link, btw.

12. ладно си је нашо профе лол, пошаљи јој пвт обавезно.
    http://www.youtube.com/watch?v=er1fVMFfsPk
    ја не верујем колко је лик добро одрадио фемили гај гласове.

13. Каже дека да док је возио генерале само су их заустављале жене и нудиле да уђу у кола (тад је у Нишу било укупно 15 аутомобила) и да су им ови правили редаљке

Ja i dalje tvrdim da je deka seronja. Verovatno jesu naguzili par kurava, (što i sad možeš da radiš kad voziš neko čudo od automobila), a ne da su se baš sve žene, majke i sestre bacale pod generalske automobile.
    Čim on tako laganeze pljuje naš narod, to je izdajnik. Ili to, ili preteruje sa lovačko-jebačkim pričama. A garant će ti reći da su sve Nemice bile fine i kulturne.

14. Nesss, brate izvini što sam ispalio klabingovao sam oba dana vikenda.

15. I ja bi da sam mogao :)))

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.