Podijeli sa Vukajlijašima

1. Sviđa mi se. Dobar je Malagurski.

2. ENIGMATIK VIMIN!

3. хаха коментар на ово слејерово:

Bože spasi nas od ovakvih. I ovo je muzika? Videćete vi satanisti šta je pobožni koncert i šta je publika na Srbski Vidovdan uz Srbsku Majku!

4. Upravo sam došao da nešto više podataka o ovogodišnjem The Most Fest-u, pa reko da obavesti i vas, možda ima zainteresovanih...

Петак, 19. јул :
    - Предгрупе
    - Плави Оркестар
    - Тони Цетински
    - Бјесови

Субота, 20. јул :
    - Предгрупе
    - Кики Лесандрић и Пилоти
    - Хладно Пиво
    - Hipnotized

Ko voli, nek izvoli... Svi ste dobrodošli...

5. vejve, a gde je to?

6. a gde je to?

E sad ti troluješ...:P

Pa zna se, u Bajinoj Bašti... Preko dana je regata, a uveče ova fešta... :)

7. oću i ja na regatu... :D
    da li mogu da učestvuju i maloletnici? xD

8. Može ko oće... Samo nađi čamac il čime češ se spuštati... a možeš i da platiš splav - spuste te, imaš piće, imaš ranu, al treba da izdvojiš 50e... lolol

9. Ide moj šurak sa društvom. Mene neće da vode, kažu da bi potopio splav...

10. A ti dođi, naći ću ti ja nešto... :)

11. Плави Оркестар
    - Тони Цетински
    - Кики Лесандрић и Пилоти
    - Хладно Пиво

KOLIKO ODVRATNOSTI SAMO U PAR REČI. DOBRO NEMA I CVIJE OĐE

12. stvarno, što ne dovedu nekog narodnjaka? :)

13. Jbg, tebi se ne sviđa... Šta da ti kažem...
    Meni je sasvim OK, a pošto zadnjih 6 godina idem(svake godine različite grupe), znam da nije sve ni u muzici, bude tu još mnogo dobrih stvari... ako me razumeš

14. razumemo, vejve. znači ti svake godine na regati privodiš kajakašice iz svih delova sveta... zanemljivo :)

15. ima dosta zavučenih komadića plodne zemlje uz obalu, a može se prići samo kajakom... zgodno za posaditi štogod :)

16. razumemo, vejve. znači ti svake godine na regati privodiš kajakašice iz svih delova sveta...

a neeeee, KAJAKAŠICE NIKAKO!! Samo njih ne... Da znaš kako one izgledaju (pogotovu ove iz drugih zemalja gde se ozbiljno trenira - Slo, Ger, Cze...). Užas! Ja opet ne mogu da zamislim da devojka ima leđa kao ja, ili pak šira, biceps obima 35, a grudi k'o kamen... Meni je to ko da sam muškarca našao...

17. ahahahaa... pa dobro, novinarke, turistkinje... x)

18. devojka ima leđa kao ja, ili pak šira, biceps obima 35, a grudi k'o kamen

Hajde leđa, to može odoka, ali kako si imao vremena da joj izmeriš obim bicepsa i tvrdoću grudi bez kontakta ne kapiram... trsio si ti, samo te blam da priznaš!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.