Može ko oće... Samo nađi čamac il čime češ se spuštati... a možeš i da platiš splav - spuste te, imaš piće, imaš ranu, al treba da izdvojiš 50e... lolol
Jbg, tebi se ne sviđa... Šta da ti kažem...
Meni je sasvim OK, a pošto zadnjih 6 godina idem(svake godine različite grupe), znam da nije sve ni u muzici, bude tu još mnogo dobrih stvari... ako me razumeš
razumemo, vejve. znači ti svake godine na regati privodiš kajakašice iz svih delova sveta...
a neeeee, KAJAKAŠICE NIKAKO!! Samo njih ne... Da znaš kako one izgledaju (pogotovu ove iz drugih zemalja gde se ozbiljno trenira - Slo, Ger, Cze...). Užas! Ja opet ne mogu da zamislim da devojka ima leđa kao ja, ili pak šira, biceps obima 35, a grudi k'o kamen... Meni je to ko da sam muškarca našao...
devojka ima leđa kao ja, ili pak šira, biceps obima 35, a grudi k'o kamen
Hajde leđa, to može odoka, ali kako si imao vremena da joj izmeriš obim bicepsa i tvrdoću grudi bez kontakta ne kapiram... trsio si ti, samo te blam da priznaš!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
http://youtu.be/QNWKTzuJi6g
ал ово делује добро.
Sviđa mi se. Dobar je Malagurski.
ENIGMATIK VIMIN!
хаха коментар на ово слејерово:
Upravo sam došao da nešto više podataka o ovogodišnjem The Most Fest-u, pa reko da obavesti i vas, možda ima zainteresovanih...
- Предгрупе
- Плави Оркестар
- Тони Цетински
- Бјесови
Субота, 20. јул :
- Предгрупе
- Кики Лесандрић и Пилоти
- Хладно Пиво
- Hipnotized
Ko voli, nek izvoli... Svi ste dobrodošli...
vejve, a gde je to?
E sad ti troluješ...:P
Pa zna se, u Bajinoj Bašti... Preko dana je regata, a uveče ova fešta... :)
oću i ja na regatu... :D
da li mogu da učestvuju i maloletnici? xD
Može ko oće... Samo nađi čamac il čime češ se spuštati... a možeš i da platiš splav - spuste te, imaš piće, imaš ranu, al treba da izdvojiš 50e... lolol
Ide moj šurak sa društvom. Mene neće da vode, kažu da bi potopio splav...
A ti dođi, naći ću ti ja nešto... :)
- Тони Цетински
- Кики Лесандрић и Пилоти
- Хладно Пиво
KOLIKO ODVRATNOSTI SAMO U PAR REČI. DOBRO NEMA I CVIJE OĐE
stvarno, što ne dovedu nekog narodnjaka? :)
Jbg, tebi se ne sviđa... Šta da ti kažem...
Meni je sasvim OK, a pošto zadnjih 6 godina idem(svake godine različite grupe), znam da nije sve ni u muzici, bude tu još mnogo dobrih stvari... ako me razumeš
razumemo, vejve. znači ti svake godine na regati privodiš kajakašice iz svih delova sveta... zanemljivo :)
ima dosta zavučenih komadića plodne zemlje uz obalu, a može se prići samo kajakom... zgodno za posaditi štogod :)
a neeeee, KAJAKAŠICE NIKAKO!! Samo njih ne... Da znaš kako one izgledaju (pogotovu ove iz drugih zemalja gde se ozbiljno trenira - Slo, Ger, Cze...). Užas! Ja opet ne mogu da zamislim da devojka ima leđa kao ja, ili pak šira, biceps obima 35, a grudi k'o kamen... Meni je to ko da sam muškarca našao...
ahahahaa... pa dobro, novinarke, turistkinje... x)
http://etrafika.net/vijesti/zanimljivosti/16408-znate-li-ko-su-licnosti-u-koje-gledate-dok-igrate-karte?fb_action_ids=10201221855246260&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210201221855246260%22%3A124058704470864%7D&action_type_map=%7B%2210201221855246260%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D
Hajde leđa, to može odoka, ali kako si imao vremena da joj izmeriš obim bicepsa i tvrdoću grudi bez kontakta ne kapiram... trsio si ti, samo te blam da priznaš!