Podijeli sa Vukajlijašima

1. nem pojma zašto sam ovo morao da podelim sa vama ali prosto sam morao
    http://youtu.be/IlybptMexTc

2. Axaxaxa, kako ga nosi sudija.

3. http://www.mdexplorer.rs/genetski-modifikovani-organizmi-cega-se-treba-bojati-a-cega-ne/
    Konačno neki objektivniji tekst na temu GMO, a da nije senzacija, skandal, teorija zavere.

4. Не кењај, купио си га гарант.

5. Ima za 1000 kinte čuo sam.

6. Ja bi ga prijavio zlatiborcu...

7. žuljevita ruka, levak si, pretpostavljam da nije od rada аџаџаџа

8. kajakaš Manijače, sportista, ima moje poštovanje za sportske uspehe

9. kajakaš

a to se danas tako zove znači:)

10. zovi kako hoćeš, ali on ga sa dve ruke drži :)

11. Не кењај, купио си га гарант.

Ja bi ga prijavio zlatiborcu...

Da, da to je taj rad... malo da ga podgojim i ode po 5x skupljoj ceni...

žuljevita ruka, levak si,

Nisam levoruk (a ne d'o Bog Levak), već desnoruk... A i na levoj i desnoj, žuljeva na izvoz...
    Hvala, Brus, na lepim rečima... :)

12. Брус, да закључимо и ту тему. Нисам хтео да улазим у расправу, зато што те поштујем као старијег човека који је детињасто привржен сајту за забаву, што је опет ок. Бацио си неке прозивке, нисам хтео да одговарам. Али ево да кажем и ја нешто и завршим са тим...

Одакле знаш да сам рекао мојима из фирме да реагују? Зато што сам пред 150 људи у групи замолио да се обрише реакција и објаснио зашто, и написао шта ћу урадити ако се не обрише, а? Могао сам као пичка да то урадим и да нико не зна, али видиш нисам.

Зато су твоје прозивке смешне, али схватам да си заслепљен сајтом, што је ок, али брате немој да драмиш као Инзаги кад да гол.

13. Au Sejo de je iskopa, ima sisu ne za medalju nego za Ligu šampiona.

14. Признај да још увијек гледаш :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.