Podijeli sa Vukajlijašima

  1. аххххахахахаххахаха

  2. Ja lude testenine, boktemazo

  3. http://www.dodaj.rs/f/e/IE/3n4KxVPb/image.jpg

    Dono mi komsa malo paradajza :)
    Ja nisam verovao dok nisam probao

  4. Па расло у калупу јеботе.

  5. Znam, video sam na slici, al opet...

  6. Kolko si platio kalup?

  7. Ovo nije vrsta hvaljenja, već zahvaljivanja. Naime, posle ne tako dugog vremenskog perioda uđoh među najpopularnije autore na ovom sajtu, tj. među prvih 4000, i to zahvaljujući vama, bez čije nesebične podrške ne bih uspeo i istrajao. Vašim plusevima nakupio sam dovoljan broj ocena za plasman koji sam trenutno zauzeo i na tome vam se zahvaljujem. Jeste da ovo nije neki uspeh, al makar stoji moj profil kada uđem na listu najpopularniji autora, a i drago mi je zbog toga jer sam profil skoro napravio. Ali ja ovde ne stajem i trudit ću se da u bliskoj budućnosti uđem u top 3000 nakon čega ću vjerovatno dobiti trajni ban jer će me Kostić banovat. Još jednom se zahvaljujem i voli vas vaš Strajizam.

  8. Haha, i ovaj zajebava Krajslera.

  9. ИМАШ МОЈУ БЕЗУСЛОВНУ ПОДРШКУ МАТОРИ! ВАЗДА ПЛУС НИКАД МИНУС!

  10. само да напоменем да мидори прави одличне седељке

  11. Zamisli da je vozač autobusa, gradskog na primer, sluša majstor radio i ono malo malo ta pesma. Šta će, mora da stane, živa duša...

  12. Sinoć nisam bio za novu verziju, al posle sam ušao na telefonu, nijednom nije zakočilo (umelo je na staroj, ne znam što), ajd na novi dizajn ću se navići, ali sve mi se čini da će jebati nova verzijaaaa!!!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.