Podijeli sa Vukajlijašima

1. Čestitke Billy!
    Da budeš dobar mod i odaberi mi defku!

2. Radim ja u kaficu pre par dana,vrucina u picku materinu.U basti sede neki cigancerosi iz BEC.Dolazi ganka do sanka,sva istripovana,digla nosic.Meni sedi sef tu pored.Pita ona:,,Je l' imate vi ovde mokri cvor?" , a moj sef popizdeo odgovara:,,Nemamo,mi smo seljaci,pisamo tu ispred kod drveta!" . Ja plac.

3. U poslednjih mesec dana 3 coveka, priblizno istih godina, koje manje-vise poznajem su preminula. Ako imate medju prijateljima ili rodbinom ljude od oko 50 godina starosti, posavetujte ih i naterajte da idu na kontrolu kod lekara, posebno ako imaju kardio-vaskularne tegobe.

4. Jebem mu ja mader, ako ti ja help --- heheheh prejako

5. Čestitke Billy!
    Da budeš dobar mod i odaberi mi defku!

škk

6. nemacki svingeri i dizelasi.nisam dugo cuo.ako nekada budem otisao na ibicu,o'cu ovo da mi nji'ovi trubaduri zasviraju.
    http://www.youtube.com/watch?v=Qlb57uzn1zE

7. Имо ја можда 10 година и уђем са сестром од тетке у неку књижару де су такође продавали цедеове. И пита она "Имате ли Скутере?", а кае јој ова "Девојчице, ово је књижара". Ја се прецјепио вилицу ми намештали.

8. nemacki svingeri i dizelasi.nisam dugo cuo.ako nekada budem otisao na ibicu,o'cu ovo da mi nji'ovi trubaduri zasviraju.

Jesi gledao Bundesligu? Pre je bila kad se dadne gol, pesma od Skutera, mozda cak i ova ne secam se...ili Fire, ali mislim da je ova.

9. gledao sam,al ne mogu da se setim.mozda je bila i maria.u to vreme se marva lozila i na darude.

10. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1157448_10201028135877931_590271962_n.jpg
    шта је ово леба вам? ал озбиљно питам, који је ово догађај?

11. To su ti devedesete...

12. Степенице ојебале!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.