Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Стистајте Ф5, пројектант објавио хаха
    http://polumenta.zardina.org/

  2. Da podelim ovo. Mnogo mi je drago mi je što se Niko Ćosavić ponovo vratio da bude opet s nama, da piše defke a i za nijansu više mi draže što će komentarisati i kritikovati kao Niko Ćosavić. Nadam se da neće čovek nikad više odlaziti na duže. Falio je ovde na sajtu, očekujem da se kvalitet novih defki digne zbog njegovih objektivnih, nekad oštrih i uvek korektnih komentara, makar i za nijansu, ma dobro je i to. Mnogo je u zadnje vreme ovaj sajt teletabisko-dupeulizivački postao. NIKO JE FALIO!

  3. Krenem ja da učim, kada ono uključen jašarov miks i eto ja u 3 počeo sa učenjem, još sam kod prve rečenice.

  4. Opet si čitao Blic ženu? :))

  5. Opet si čitao Blic ženu? :))

    ma još veći blam, čitao sam obični blic. Pa izleteo link sa strane sa sisama i ja klikn'o.

    Inače, izlazim sinoć iz kafane, prolazi neki lik sa kolima kroz Južni Blvr, vozi na felni, znači nema gume i šibaju varnice. Koji getea jbt

  6. Pa i pre neki dan si nešto kačio iz Blic žene, ne znam šta ti iskače sa strane, ali nije slučajnost svakako :P

  7. Луксе, мислио сам да си четер.

  8. ne znam šta ti iskače sa strane

    Ovo je zvučalo tako pogrešno

  9. Izvini, možda sam se loše izrazila... :)

  10. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/531857_635450699828835_1407843880_n.jpg

    ма јел ово реална цена, да не кажем цеца?
    океј, фан пит, плус поклон гарант у виду диска, ал опет, превишее

  11. a ova priča se provlači po fejsbucima, al' baš su je fino skrpili u reklamu.
    i ja sam emo. -.-

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.