Podijeli sa Vukajlijašima

  1. super je spika,meni se svidja.davanje i ciniti nekog srecnim je kul stvar.ponekad mislim da imam obrise altruistickog ponasanja.

  2. hahahaha, nemoj zezat da je kul, ko bi rek'o :D

  3. kazem da valja probati,mozda se i svidi coveku :D

  4. Imao sam 10003 zbir glasova a sada imam 10000, i želio bih da se zahvalim tome liku što mi je ošino 3 minusa jer volim kad je zaokruženo , nekidan sam povilenio imao 1699 komentara, dok 1700 nisam dobio svaki dan sam gledao na profil da mi nije neko ostavio koment.

    Hvala ti ljudino na tri minusa, srce mi je na mjestu

  5. Imao sam 10003 zbir glasova a sada imam 10000, i želio bih da se zahvalim tome liku što mi je ošino 3 minusa jer volim kad je zaokruženo , nekidan sam povilenio imao 1699 komentara, dok 1700 nisam dobio svaki dan sam gledao na profil da mi nije neko ostavio koment.

    Hvala ti ljudino na tri minusa, srce mi je na mjestu

    http://en.wikipedia.org/wiki/Obsessive%E2%80%93compulsive_disorder
    I ja imam to :D

  6. Vejv nisam čitao tekst, nemam sad vremena, ali pretpostavljam da je ono što mislim da jeste. Ta raširena tri prsta označavaju sveto trojstvo, isto kao i skupljena. To ko ih je koristio i kako ništa ne znači, pa korišćena je i svastika mnogo pre Hitlera, pa je on preuzeo, i prikazao...znate već kako. Tako da možeš i samo srednji prst da pokažeš, ako on znači za tebe (tvoju naciju) nešto svojstveno, to je tako.
    A mnogo je veći problem što dosta njih ni ne zna šta znače "tri prsta", ali su videli da tako rade "SRBENDE", pa ajde i oni.

  7. Tako da možeš i samo srednji prst da pokažeš, ako on znači za tebe (tvoju naciju) nešto svojstveno, to je tako.

    Što jes jes.

  8. У име Оца и Сина и Светога Духа.Опоравиће се СРБСКИ дух и вратити на прави пут.Никад нам није било теже,стеже се обруч око Србства,будимо СРБИ да би опстали.АМИН

    Коначно неко да просветли овај народ и да шири знање и истину јер се у тами не види куда се иде.

    Obožavam ovaj stil sranja.

  9. Iskren da budem, nije moj fah pa ne mogu puno da se pravim pametan, al eto, hteo sam da podelim sa vama... :)

  10. Скрати, доцо, брате...

  11. доктор удавио крешово ми се комп у међувремену ал сам стиго капирам бар до 70 посто.

  12. Скрати, доцо, брате...

    Doca ga zatupio opasno, nikako da kaže tih 5 stavki. Nešto mu ne verujem, jel gledao neko do kraja? Pretpostavljam da je na kraju seanse pokušao da uvalja neke njegove vitamine po super povoljnoj ceni od 199.99$ koje farmaceutska mafija ne priznaje jer su super delotvorni a njima to, jelte, ne odgovara.

  13. Doca ga zatupio opasno, nikako da kaže tih 5 stavki. Nešto mu ne verujem, jel gledao neko do kraja? Pretpostavljam da je na kraju seanse pokušao da uvalja neke njegove vitamine po super povoljnoj ceni od 199.99$ koje farmaceutska mafija ne priznaje jer su super delotvorni a njima to, jelte, ne odgovara.

    Odgledaću ja ujutru, kad mi mozak bude radio 100%, pa ću ti javim... :)
    sad sam pratio do dela kad prelazi na stvar i deluje veoma interesantno, a do tada dobio sam podatke koji se ne prikazuju javnosti i ono što sam naučio jeste da je bitan dobar i zdrav imuni sitem koga remete hrana, hormonski poremećaji, otrovi, droge i slično...

  14. Губим стрпљење...

  15. иначе, ово је на фб поставио човек који болује од рака. тако да не верујем да су глупости. а кажем, одгледао сам мислим бар једно 60 - 70 посто и океј је.

  16. Издржао сам до краја. Свашта је напричао, не знам колико сам тога запамтио, поготово јер је после почео да прекида излагање на свака 2 минута, да би подсетио чему ћеш све имати приступ ако се претплатиш за мање од 15 центи дневно... Који телешоп фазони, јеботе.

    Сад ћу да испишем у најкраћим цртама, само да се саберем.

    Допуна: Срао је више од пола сата, уста га јебем.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.