Podijeli sa Vukajlijašima

  1. kome ti to, radmilo?

  2. космо, свакако не теби, ти си ми суграђанка, а и дружили смо се раније фино по коментарима, него оном малом дегенерику што као фуњара удара човека тамо где највише боли. већ је једном радио то, испљуван је, и сад опет нашао да једе говна. ал' стока је то, не зна како је док не осети на својој кожи.

  3. @Radmilo
    Nemam nameru da se raspravljam sa tobom, ali i sam si rekao da nisi čitao od početka... tako da, svaki tvoj argument otpada...

  4. Neka, nemoj da ga je neko banovo molim vas. Nikakve prijave ne podnosim, ima ga prcam dok ne poludi.

  5. aco, ti li si, zemljače?
    pusti decu, vidiš da je mali kreten...

  6. http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=810#post_2526971
    ово сам прочитао, и то је довољно, и све и да ти је јеб'о матер по сто пута, опет си куловчина најгора коју сам овде срео. а дуго сам на сајту, ево пета година већ. ништаку један дрљави, дабогда имао триста мука у животу због овакве подмуклости, то ће ти бити најгора казна.
    едит: ја, космо, ко би други :)

  7. Jebali vas otac i majka realno, kad te maltretira celo društvo ceo život postaćeš labilan, ja znam, ja sam maltretirao lolol. Jedino fizički možeš da se spasiš od toga, onaj kurac okreneš drugi obraz ne radi kad nemaš sa kim da se družiš jer te svi trpaju.

    EDIT: A i fizički ako kreneš to ti ne garantuje spas.

    EDIT 2: Mislim nikako da se ubiju, to ne kapiram, ali teško je i nisu roditelji tog deteta krivi, nemoš sve da objasniš detetu i da budeš sa njim sve vreme, to će kontraproduktivno da bude.

  8. Ko ih jebe. Nek se i ubiju kad su budale, čuj ubiti se što ti je neko srao po netu. Kapiram da su to deca u problemu i sve, ali da te neko toliko userava "bez razloga" da se na kraju ubiješ... to mi sve smrdi na to da je toj deci život toliko usran da bi ili ubili nekog ili sebe za neku stvar kasnije u životu, a što se mene tiče, bolje sebe da ubiju. Možda je surovo, ali tako je.

  9. Ово решење аск.фм сајта подсећа на власника фабрике који је проблем самоубистава радника искакањем са прозора зграде решио постављањем огромне мреже да не могу да се убију ако искоче.

  10. Evo recimo ovog rajdera ja sam prvo mislio da ga ne treba zajebavati al takve likove treba svakodnevno maltreturati.Takve "fine" momke koji udaraju ispod pojasa treba maltretirati i fizički i psihički dok ne nauči da se ponaša.
    Rajderu jes to ti sa kevom na avataru

  11. ma pusti, coa, obesiće se, šta ćemo onda...
    pozdravi mi zavičaj, slušam miću turčina na striming ponedeljkom i sredom i ko da sam kući...da nije toga, odlepila bih.

  12. Rajderu jes to ti sa kevom na avataru

    HAHAHA

  13. Можда су и они пријавили? Не знају се детаљи, односно ко је тачно пријавио, зашто претпостављаш одмах да су они криви? И није се девојчица убила, вест је пренета зато што је то први случај кажњавања тога, па се још та кажњена деца бунила и протестовала. Ако Цеца може да тужи Карлеушу за клевету и увреду, онда може неко и да заштити дете у оваквим случајевима.

    '93 se jedna u mojoj školi ubila zbog keca iz hemije, jednu jedva spasili kad isekla vene jer se nije uklopila u odeljenje u školi, niko je nije voleo.
    mi tad nismo znali šta je internet, pa opet bilo gluposti.

  14. '93 se jedna u mojoj školi ubila zbog keca iz hemije, jednu jedva spasili kad isekla vene jer se nije uklopila u odeljenje u školi, niko je nije voleo.
    mi tad nismo znali šta je internet, pa opet bilo gluposti.

    Upravo.

  15. Ne znam, možda sam ja okrutno i odvratno govno, ali na neki način mislim da je dobro što su se ubili. Ko zna koliko bi patili u životu da su poživeli tako sjebani. Ionako svetu ne treba više mlakonja, poremećenih i labilnih ljudi, moralfegova i ostalih ludaka koji ne mogu da izdrže izazove kroz život.

  16. E, vidite, prednost je živjeti u malom mjestu kao što je moje. Kod nas toga nema, zbog keca, zbog interneta itd. Juče cura skočila sa zgrade jer je momak raskinuo s njom, dakle zbog ljubavi, što je jako lijepo i pohvalno.

  17. Чак, ја то мислим и за оне што се роде ретардирани, звучи грубо, али зашто их остављати у животу, да се злопате кроз живот а и цела њихова фамилија са њима.

  18. Pa to Tilmo, jes okrutno, ali na neki način je bolje i humanije, i za njih i druge.

  19. Ne znam, možda sam ja okrutno i odvratno govno, ali na neki način mislim da je dobro što su se ubili. Ko zna koliko bi patili u životu da su poživeli tako sjebani. Ionako svetu ne treba više mlakonja, poremećenih i labilnih ljudi, moralfegova i ostalih ludaka koji ne mogu da izdrže izazove kroz život.

    tako je, prirodna selekcija.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.