Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Koliko je samo objasnila ova slika sa zenskim facama.. jbt imam osecaj ko da sam u svakoj od zemalja u kojoj sam bio video onu sa slike. Cak i kad pogledam ove koje se bave sportom jbt skoro iste ko ove..mindfuck

  2. Sanitarni čvor
    da podelim...
    pun mi kurac placipicki koji kmece za jebeni minus ili plus.sunce ti jebem zareno,ko da im zivot zavisi od toga!
    eto,rek'o sam...pms...

    neš vjerovat, al me to nervira čak i kad nisam u pms-u :D

  3. Шта сте сви толико менструални

  4. Dečko objasnio. Čuo sam još jednu njegovu i jopet je kobjasnio.
    https://www.youtube.com/watch?v=eX9r7Ey59kM&feature=youtu.be

  5. А из сенке Ђавола назире се Сити
    Грађани Јунајтеда су препуни и сити

    ?

  6. Neko od drugova ga zajebava :)

  7. http://vukajlija.com/ptirlo/581969

    pa jebeni ptirlo
    PLAČEEEEEEEEEM
    PO HILJADITI PUT
    dajte ovo na naslovnu, jebogamiš!

  8. http://www.youtube.com/watch?v=mEEcvj6X_h4

    Iron Maiden | 3:05am GMT
    Avenged Sevenfold | 1:10am GMT
    Slayer | 11:30pm GMT
    Kiara Rocks | 9:30pm GMT

    Ко воли нек' изволи, а ја сам срећник па морам раније да легнем ноћас, 'бем ли га :)

  9. Kako mi ide na kurac ovaj Emir Bekric.Naletim sad na tv-u na Ivanovica i ovaj je gost.Lik je jebenih 200 puta zahvaljivao Bogu sto je uzeo bronzu i po milioniti put izjavljuje kako je na cilju video majku i to mu je dalo snagu.Jos,kao slag na tortu,opisuje sebe kako sedi,drzi krst i moli se dok gleda Spanovicku kako djipa.ALOOO RODJACE,NE SERI VISE.Popizdim kad vidim sta sve pricaju radi publiciteta.

  10. Elem, Mira Sunset. Check that name!

  11. Kako mi ide na kurac ovaj Emir Bekric.Naletim sad na tv-u na Ivanovica i ovaj je gost.Lik je jebenih 200 puta zahvaljivao Bogu sto je uzeo bronzu i po milioniti put izjavljuje kako je na cilju video majku i to mu je dalo snagu.Jos,kao slag na tortu,opisuje sebe kako sedi,drzi krst i moli se dok gleda Spanovicku kako djipa.ALOOO RODJACE,NE SERI VISE.Popizdim kad vidim sta sve pricaju radi publiciteta.

    ćale nije on sam otišao kod ivanovića i to srao nego ga je čovek pozvao. isto je i za sve ostale konferencije za novinare. neće valjda biti drkadžija pa da pošalje novinare u kurac ako ga zovu da da izjavu? a ti novinari ga smaraju konstantno, on čovek ima to što je spremio da kaže, šta sad novo da izmisli jebote

  12. Ma ajde bre,klasicne fore za popaljivanje srpskog naroda.Medijska paznja se tu juri,a zasto?Zbog para.Tako kad ih cujem isto mi kao ova fora sa Cecom.BOG JOJ POMOGAO DA PROHODA,VAISTINU SE DIGLA!

  13. Ako neko nije primetio do sada:
    http://sport.blic.rs/eurobasket-2013/vesti/184434/Sisli-sa-postolja-pre-18-godina-i-nikako-da-se-vrate-Hrvatska-cetvrta-Spaniji-bronza
    Tekst je obeležen kao rubrika "prokletstvo". Zaista lepo zavučeno. Možda malo previše spuštanje na nihov nivo. Ali dobro. Ne mora se počešljati svaka koja se uda.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.