Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Видели Запатин текст на Тарзанији.

  2. Glasam za Tarzaniju. Možda je isti čovek, piše i za blic.

    Zašto još uvek nemamo temu Njegoš Subotić Šizenje?

  3. Hahahahah ovo je dojaja
    I otključajteonu gej-antigej temu!!!

  4. „Гурнућу Вучића под крдо ружичастих слонова“

    Hhahahahaahahhaha koliko je ojebo ovaj članak

  5. хахаха ви сте родољуб који би мало да се курчи по интернету хаха

  6. хаха па сваки педаљ чланка кида

    Игор СНП Наши у Игор Цар, Немања Образ у Мустафа, имена са назнаком Двери не морате мењати.

    нашли сте циглу на тротоару и проверавали да ли је цела јер зидате викендицу у Гроцкој,

    Немојте се шалити да тог дана возите ролере јер мушкарац на ролерима увек делује сумњиво.

  7. Haha, ipak, ubedljivo najjači teksi imaju Naši u vezi ovog novog ministra finansija.
    Potpuni nadrealizam: http://nasisrbija.org/index.php/2013/08/15/delta-kappa-epsilon-za-boljitak-srpske-ekonomije/

    Dakle:

    Наиме како преносе медији млади министар је на Јејлу био члан братства „Delta Kappa Epsilon“ чији су чланови били ништа мање него отац и син Џорџ Буш, затим Џералд Форд и Бил Клинтон, и ту ћемо се и задржати.

    Поменуто братство „Делта Капа Епсилон“ је једно од низа окултно сатанистичких братстава на америчким колеџима (којих да напоменем има на десетине) које служи за увлачење у сатанизам младих и перспективних студената и сама симболика братства је сасвим јасна и недвосмислена, на њему се налази свевидеће око, сунце као знак носиоца светлости, односно Лучоноше – Сатане, крила богиње Иштар, који су сатанистички симболи и представљају палог анђела.

    Да би се постао члан овог реда, мора се проћи и одређена иницијација која је слична иницијацији у масонерију, и док сам истраживао за писање овог текста, дошао сам до једне расправе студената Јејла у којој се говори по чијем обреду су постали чланови „Делта Капа Епсилон“, да ли по Шкотском обреду или неком другом.

    Суштина је следећа, да би се постао члан овог реда мора се проћи одређена сатанистичка иницијација, која је слична или идентична уласку у масонерију, која је да поменем осуђена од Православне Цркве као сатанистичка организација и о њеном антихришћанском раду и античовечанском уопште писали су многи православни духовници и светитељи.

    Овај ред има и своје тајне слогане и поздраве и из тог реда „само срећници“ прелазе у чувени окултни ред „Кост и Лобања“, а „Делта Капа Епсилон“ је заправо регрутни центар, одакле их касније постављају у познатије окултне редове и на моћне друштвене позиције.

    Наш нови министар очигледно се добро показао у овом окултном реду и да ли је стигао до „Кости и Лобање“ сумњам, али је очигледно да га као припадника братства постављају на моћне позиције, наравно пошто је прошао обуке ЦИА и њених испостава.

    Hahaha, ima još u tekstu dobrih momenata.

  8. Наишли сте на јединог паметног полицајца на свету који је схватио да сте применили сва правила овог текста, и привео вас је јер сте родољуб.

    Реално, јебали сте јежа у леђа јер ће полицијске странице 6. октобра радити по методама ОВК, а дежурне судије понашаће се као џелати. Ипак, постоје неке ствари које вам могу помоћи да боље прођете и брже изађете из станице.

    – Немојте псовати мајку полицајцима иако то искрено желите.

    – Немојте лајати на њих, иако неће бити бољи од керова.

    – Иако вам се гаде пробајте да будете љубазни иако би их најрадије Ј* у П и Мна Г*

    – Немојте причати са полицајцима превише, запиткивати их: „Како вас није срамота да штитите педере“, и сличне ствари које бисте иначе урадили.

    – Најбоље је да не помињете педере, осим колико да не буде да се правите да сте тотално глупи и неинформисани.

    – Ако препознате неког од приведених, јер живи код вас у комшилуку, или сте са њим ишли на факс, најбоље да се правите да га не познајете.

    – Немојте се правити да вас боли курац и бити превише опуштени.

    – Поставите неколико кретенских питања полицајцима нпр: Да ли сам ја ухапшен, да ли треба да зовем маму, која је то станица јер никад ниси био у полицији…

    Закључак Лекције 7

    Јасно вам је да је ова лекција написана само у сврху забаве аутора и вређања полиције и да, сем пар мало корисних савета, неће вам много помоћи.

    Важна напомена

    Овај текст је намењен салонским родољубима и националистима који ће се 6. октобра задесити у Београду, случајно или неким послом, и како би им помогао да безбедно стигну до своје куће упркос физичко-правном терору којем ће режим прибећи тог дана. Сви хулигани, екстремисти и други агресивци, који покушају да примене савете из овог текста, не чине то уз знање и допуштење аутора. Сви савети дати су за мирне и послушне родољубе и свака злоупотреба вероватно неће дати добар резултат.

    Hahahahhaah OJEBALO

  9. Ето. Да обрадујем оне који већ нису чули.

    ЕДИТ

    Надам се да се неће зезнути па да позову СМАК да им буде предгрупа.

  10. Hmmm. Dal opet didem? Zadnja dva u Bg-u su bila odlična, ali poslije toga u Sarajevu napraviše bukvalno tezgu. Katastrašno bilo.

  11. Pogled iz moje studentske sobe u studentskom logično domu. Open in new tab i ti fazoni. hehe
    http://www.dodaj.rs/f/3N/KY/4OkLs2Sp/20130912-135423.jpg

  12. ђе ово, истоћно сарајево?

  13. Pinki, da si samo još zeru izvirio kroz prozor (udesno) mogla bih ti velim koja je moja zgrada.

    Sledeći put kad bidnem pila na tribinama će ti mašem :)

  14. Čisto da ti kažem da sam ja na tribinama inventar. Ja ti garantujem da smo nekada pili zajedno, samo to nismo znali. Seci ovde ako nije tako. A samo maši, 328 soba, moš i pokucati ako ne budem na pendžerče. :D

  15. Данас одем до кафане на ручак са једним другом који је неки од вођа навијача Партизана и још једним ликом који не прати спорт уопште.

    У кафани игром случаја затичемо навијаче Звезде, старија и веома озбиљна екипа, са пар неких фудбалера и неким менаџером, већ попили мало више, провали се.

    Срећом, они у добрим односима са овим мојим другом што је навијач Партизана и ту крену да се прозивају, као зајебанција али осети се да има варница у ваздуху, ваљда је то увек тако.

    Ту наступа овај наш трећи другар, провало да се ови трпају па одлучио да испадне паметан и да учествује у причи, или ко зна који курац му био. До тад ћутао и одједном прекида све и креће овим навијачима Звезде да прича причу, са све неким кретенским осмехом, а први пут их види..каже "Знате, ја сад у Грчкој био и има неки компресор и ту стоји знак", "за Партизановце 1евро а Звездаши нек га дувају сами"

    Брате, од једном мук а само он наставио да се кези, кретен. Ови скинули осмех са лица и само је један после пар секунди тишине прокоментарисао "Баш си духовит.."

    Ту улети овај други друг са причом како овај не прати фудбал, не прати спорт, олабави ситуацију, попијемо пиће и запалимо, са све главом на раменима.

    Дееебииииллллл.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.