Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Да поделим и са Вукајлијашима..!!! Постао сам УЈАК! Јетра ће бити кажњена...

  2. kakvih kompleksaša ima na imanju u lisoviću jebote...ona zorica debeli bik rekla onom kepecu što ima jedno tristo kompleksa, da živi u kartonskoj kući...majko mila al ga zabolelo ''TI DA KAŽEŠ TO PRED MILIONIMA LJUDI PA DA STVARNO MISLE DA ŽIVIM U KARTONU NA DUNAVU?? EJJ PA ŽIVIM U SOJENICI JEL SI SVESNA KOLKO JE TO SKUPO, KOLKO IMA TVOJIH KOLEGA U MOM KOMŠILUKU, TO JE SKUPLJE OD STANA''

    al ovaj bivši gocin svaka druga rečenica kako je iz centra bg i kako je urban....iskreno do sad sam uvek slušao da postoje takvi likovi al nisam ih nikad direktno čuo kako transferišu

  3. http://i1.mirror.co.uk/incoming/article2299084.ece/ALTERNATES/s615/Meloney-and-Michael-Selleneit-2299084.jpg
    A woman accused of urging her husband to shoot their neighbour because he "telepathically raped" her has pleaded guilty to reduced charges.

    Meloney Selleneit, 55, pleaded pleaded guilty — but mentally ill — to criminal solicitation and possession of a weapon by a restricted person, last Thursday.

    She is due to be sentenced next month, according to the Salt Lake Tribune.

    Her husband, 55-year-old Michael Selleneit, shoot Tony Pierce, in Salt Lake City, Utah, in October 2011 after claiming Pierce, their neighbour, was "telepathically raping" his wife. Pierce survived the shooting.

  4. Хахахахаха, не вјерујем! Како сам се лијепо исмијао. :)
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1381745_205548842949252_234272472_n.jpg

  5. Неда Арнерић на РТС1 у улози: југословенска Емануела.

  6. Koji od njenih filmova? :)

  7. "Празник курви"

  8. Aloha... koji drugi.

  9. Dobro je ovo Lukse, ladno posećujem redovno ili sam pretplaćen na bar 6-7 komada od ovoga.

  10. Evo onda još. Printskrin sa Quore. Neki sajtovi go kurac, neki vrlo korisni, mrzelo me da idem redom i preuređujem sliku.
    http://www.zaslike.com/files/uxs2v00634bm6pbyonff.png

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.