Podijeli sa Vukajlijašima

1. na filozofskom. jesi student?

2. jesam.nego,jel ima jos neki jezik dzabana?ako nema,moze i persijski.

3. Poslao mi drugar srpsko-arapski rečnik u pdf-u. To je najjača stvar koju sam ubacio u akrobat rider. Imaju glagol koji znače 'usoljenom motkom džarati kamili genitalije', 'imati snošaj sa ženom dok te robinja gleda', pa reč koja znači 'muhin upljuvak, muhoserina', 'vena ispod glavića' i tako to.

4. Hm, eto zanimljivih ideja za definicije :D

5. pa, sad ti je kasno, to se kreće od početka semestra
    http://www.ff.uns.ac.rs/vesti/aktuelno/2013/Persijski_jezik.html?p=93&a=93
    eo ovo

hvala gari.nemam sta pametnije,a moze i jezik da mi koristi(ono kao strani).mozda odem u neki dzihad.sve u svemu,da imam kapu,skinuo bih je :)

Poslao mi drugar srpsko-arapski rečnik u pdf-u. To je najjača stvar koju sam ubacio u akrobat rider. Imaju glagol koji znače 'usoljenom motkom džarati kamili genitalije', 'imati snošaj sa ženom dok te robinja gleda', pa reč koja znači 'muhin upljuvak, muhoserina', 'vena ispod glavića' i tako to.

ovo za kamilje skrotume je prava stvar.

6. Gugi, natači zades' evra!

7. hvala gari.nemam sta pametnije,a moze i jezik da mi koristi(ono kao strani).mozda odem u neki dzihad.sve u svemu,da imam kapu,skinuo bih je :)

ниш ниш. само ти је битно да се одмах пријавиш, јер можда буде гужва, ипак је то атракција, а још и бесплатно Д:

8. иза облака сунце сјааајно сија сија

9. iza oblaka, eh cija si nocas, cija

10. Vrlo interesantna slika, dakle, Matrix je keva.

11. SNP Naši, uvek spremni za dobar performans i inteligentno usmerenu akciju. U pauzama između razbijanja glava i zaustavljanja zombi parada.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.