Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jaoooo, kripi Punjače, a ja kaka sam bolesna, spavati večeras neću :D Ali što više saznajem o tome, sve mi lepše.
Сто му шаргарепица, па Давид је већ то линковао на претходној страни. :)
До јаја сајт Давиде.
eh,PrvaDamo,videces ti tek sta je havarija kad otkrijes teoriju struna...ovaj observalni svemir je mala beba za to
Е фала Лестате, коначно неко хаха ја све као нећу да ту као нешто
Punjaču, to znam, ćaća mi pokazivao u osnovnoj školi :D Ja to mikro mogu koliko 'oćeš, ali ono, malo je rečeno da se izgubim :)
cuj mene mala beba,ono sto smo mi za svemir,to je svemir za onaj univerzum po teoriji struna
Добро, свеједно.
И после свега мене мрзи да одем до продавнице.
odgledaj ovo,Damo http://www.youtube.com/watch?v=8Q_GQqUg6Ts
havarija teska od teorije
I to što kažeš, ali to mi je lakše, samo zamišljam, ništa stvarno, nikake pretnje nema iz toga :)
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2954310/Gran-and-grandson-to-have-baby.html sad sam shvatio da sam definitivno jedan od normalnih na ovom svijetu
Punjaču, men' tu kraj sa krajem nije. Da mi objasni neko uživo, pa bih i shvatila, ali sam ostala glupa :)
http://oi41.tinypic.com/21bomz9.jpg
meni prvi put nista nije bilo jasno kad sam odgledao
drugi put kad sam gledao shvatio sam i ostao sam pod utiskom...pa i dalje sam pod utiskom posle godinu dana i vise
to dovoljno govori o teoriji koliko je premocna
ukratko,postoji beskonacno(a ovde je prikazano 11) dimenzija
sto ides ka vecoj dimenziji,fizicki zakoni su sve slobodniji,ukratko postoji vec sve sto se moze i ne moze zamisliti
nulta dimenzija je tacka
prva je linija
druga je gore,dole levo desno
treca je nasa,ali samo prostor
cetvrta je vreme
peta je paralelni univerzum
sesta je veliki prasak kao i beskonacno velikih praskova nasih,a i beskonacno onih koji su stvorili druge svemire
sedma je sve kombinacije seste
osma je sve kombinacije sedme,tako nesto
deveta ima svemire sa drugacijim zakonima fizike totalno
deseta sadrzi sve sto se moze i ne moze zamisliti
МИСИШ ДА ТО МОЖЕ ТАКО А ХИПНОС? ДА СЕ ФАЦА КИТИ МОЈИМ ТРОФЕЈИМА, Е ПА НЕЋЕ МОЋИ!
drugi put kad sam gledao shvatio sam i ostao sam pod utiskom...pa i dalje sam pod utiskom posle godinu dana i vise
to dovoljno govori o teoriji koliko je premocna
ukratko,postoji beskonacno(a ovde je prikazano 11) dimenzija
sto ides ka vecoj dimenziji,fizicki zakoni su sve slobodniji,ukratko postoji vec sve sto se moze i ne moze zamisliti
nulta dimenzija je tacka
prva je linija
druga je gore,dole levo desno
treca je nasa,ali samo prostor
cetvrta je vreme
peta je paralelni univerzum
sesta je veliki prasak kao i beskonacno velikih praskova nasih,a i beskonacno onih koji su stvorili druge svemire
sedma je sve kombinacije seste
osma je sve kombinacije sedme,tako nesto
deveta ima svemire sa drugacijim zakonima fizike totalno
deseta sadrzi sve sto se moze i ne moze zamisliti
Pomogao si, hvala :)
Да болан, ш'а се мени зафаљујете?
Фала Давиде ♥
Ноу проблем, ајм џаст дуинг мај џаб
:)
Ispravka za sedmu dimenziju,tu sam se zajebao.
Sedma je sve kombinacije seste,ali ti svemiri nisu nastali velikim praskom,vec na drugaciji nacin.
Све је настало овако.