Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jaoooo, kripi Punjače, a ja kaka sam bolesna, spavati večeras neću :D Ali što više saznajem o tome, sve mi lepše.

2. Фацо, браво за откриће. Сто му шаргарепица, какав сајт.

Сто му шаргарепица, па Давид је већ то линковао на претходној страни. :)

До јаја сајт Давиде.

3. eh,PrvaDamo,videces ti tek sta je havarija kad otkrijes teoriju struna...ovaj observalni svemir je mala beba za to

4. Е фала Лестате, коначно неко хаха ја све као нећу да ту као нешто

5. Punjaču, to znam, ćaća mi pokazivao u osnovnoj školi :D Ja to mikro mogu koliko 'oćeš, ali ono, malo je rečeno da se izgubim :)

6. cuj mene mala beba,ono sto smo mi za svemir,to je svemir za onaj univerzum po teoriji struna

7. Сто му шаргарепица, па Давид је већ то линковао на претходној страни. :)

Добро, свеједно.

8. И после свега мене мрзи да одем до продавнице.

9. cuj mene mala beba,ono sto smo mi za svemir,to je svemir za onaj univerzum po teoriji struna

I to što kažeš, ali to mi je lakše, samo zamišljam, ništa stvarno, nikake pretnje nema iz toga :)

10. Punjaču, men' tu kraj sa krajem nije. Da mi objasni neko uživo, pa bih i shvatila, ali sam ostala glupa :)

11. meni prvi put nista nije bilo jasno kad sam odgledao
    drugi put kad sam gledao shvatio sam i ostao sam pod utiskom...pa i dalje sam pod utiskom posle godinu dana i vise
    to dovoljno govori o teoriji koliko je premocna
    ukratko,postoji beskonacno(a ovde je prikazano 11) dimenzija
    sto ides ka vecoj dimenziji,fizicki zakoni su sve slobodniji,ukratko postoji vec sve sto se moze i ne moze zamisliti
    nulta dimenzija je tacka
    prva je linija
    druga je gore,dole levo desno
    treca je nasa,ali samo prostor
    cetvrta je vreme
    peta je paralelni univerzum
    sesta je veliki prasak kao i beskonacno velikih praskova nasih,a i beskonacno onih koji su stvorili druge svemire
    sedma je sve kombinacije seste
    osma je sve kombinacije sedme,tako nesto
    deveta ima svemire sa drugacijim zakonima fizike totalno
    deseta sadrzi sve sto se moze i ne moze zamisliti

12. МИСИШ ДА ТО МОЖЕ ТАКО А ХИПНОС? ДА СЕ ФАЦА КИТИ МОЈИМ ТРОФЕЈИМА, Е ПА НЕЋЕ МОЋИ!

13. meni prvi put nista nije bilo jasno kad sam odgledao
    drugi put kad sam gledao shvatio sam i ostao sam pod utiskom...pa i dalje sam pod utiskom posle godinu dana i vise
    to dovoljno govori o teoriji koliko je premocna
    ukratko,postoji beskonacno(a ovde je prikazano 11) dimenzija
    sto ides ka vecoj dimenziji,fizicki zakoni su sve slobodniji,ukratko postoji vec sve sto se moze i ne moze zamisliti
    nulta dimenzija je tacka
    prva je linija
    druga je gore,dole levo desno
    treca je nasa,ali samo prostor
    cetvrta je vreme
    peta je paralelni univerzum
    sesta je veliki prasak kao i beskonacno velikih praskova nasih,a i beskonacno onih koji su stvorili druge svemire
    sedma je sve kombinacije seste
    osma je sve kombinacije sedme,tako nesto
    deveta ima svemire sa drugacijim zakonima fizike totalno
    deseta sadrzi sve sto se moze i ne moze zamisliti

Pomogao si, hvala :)

14. Сто му шаргарепица, па Давид је већ то линковао на претходној страни. :)

Да болан, ш'а се мени зафаљујете?

Фала Давиде ♥

15. Ноу проблем, ајм џаст дуинг мај џаб
    :)

16. Pomogao si, hvala :)

Ispravka za sedmu dimenziju,tu sam se zajebao.
    Sedma je sve kombinacije seste,ali ti svemiri nisu nastali velikim praskom,vec na drugaciji nacin.

17. Све је настало овако.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.