Podijeli sa Vukajlijašima

1. Da li ste znali da je Salvador Dali sakupljao govna? Imao je veliku kolekciju ljudskih govana....O.o

2. Ja sam to isto čuo i smatra se da je ta kolekcija izgubljena posle njegove smrti. Ja mislim da je on to pojeo.

3. Ja mislim da je on to pojeo.

A dobro to mnogi odavde isto rade, al da skupljaš govna i nosiš ih kući je malo bizare...

4. Ne ako imaš zvanje umjetnika ili se izdaješ za takvog. Pročitah u Zabavnik prije neki dan da je jedna "umjetnica" iz Amerike slikala na sledeći način: popije malo mlijeka i onda to ispljuvava ili ispovraće po platnu.

A ovo može i da posluži kao pouka: sledeći put kad se pjan budeš vraćao kući iz grada i vidi te neko kako pišaš na nečiji zid od kuće, auto ili kucka i reče ti "što radiš to!" reči mu "odjebi o ti maloumniče kase ne razumiješ u apstraktnu umjetnos'!".

5. popije malo mlijeka i onda to ispljuvava ili ispovraće po platnu.

ahaha, šta bre...e, a šta joj se vidi na sliki kad je mleko providne boje?? Ima li gde na netu da se vide te umetnine?

6. Saću probat da nađem.

7. Ne mogu nać, postujem to sutra veče ako nađem taj Zabavnik, al mi se čini da je izgorio u vatru.

Hej, ajmo i paljenje novina da nazovemo umjetnošću!

8. Čitao sam i ja to, meša i sa nekim bojama valjda, jebem li joj lebac ludi...

9. Ok.
    Jasni su meni ti što se proseravaju sa tim stvarima, što umeju da prde na umetniki način, što im je sve uzvišeno šta god da urade...jedino mi nisu jasni oni bilmezi što popuše te priče pa pljunu debelu lovu za to ''umetničko delo''.

Na jednom forumu sam čitao post od neke debele metalke (ima na avataru svoju debelu facu), uglavnom stavila je neku ''sliku'' pozadina od krajeva platna ka sredini ide od narandžaste ka crvenoj, a sam centar je tamno crven, i dalje ide njeno viđenje slike. ''Za nekoga je ovo samo crvena mrlja na papiru, za mene ovo predstavlja otvorenost, dubinu same misli koja doseže do pučine, meni ova tamna tačka u sredini predstavlja ostvarivanje nekih naših iluzija koje su sakrivene duboko u nama...'' i tako dalje i tako dalje.
    Debela metalko zašto to radiš objasni mi????

10. Е мени су много кул.

11. Лик десно исти Кантона... :)

12. Кол'ко бих волио да вам пошаљем моју слику тренутну, али немам је.
    Описаћу се:

сједим наслоњен на лакат, мало накривљен улијево гледајући у монитор који је 30цм удаљен од мене, у крило ми је посуда са кокицама и гледам најновије дефиниције без помјерања, једини рад ми је да дохватим кокице и стављам их у уста, а десном руком само лупам минусе и бришем.
    Осјетио сам се као онај тип из Саут Парка кад им побије оне ликове на интернет игрицу
    Дакле овако

http://s1.static.gotsmile.net/images/2011/10/17/south-park-wow_131886444669.jpg

13. ЈА ОТВОРИО КИКИ БОМБОНЕ ПА РЕКО ДА ПОДЕЛИМ СА ВАМА!

14. Кол'ко бих волио да вам пошаљем моју слику тренутну, али немам је.
    Описаћу се:

Шта носиш на себи?

15. Smare, pametnije bi ti bilo da nešto drugo radiš u ovo vreme :P

16. Шта носиш на себи?

Вуњене чарапе и јакну иако је вруће, мука ми да је скинем.

Smare, pametnije bi ti bilo da nešto drugo radiš u ovo vreme :P

Шта бре паметније у ово доба да радим, не'ам појма :Р

17. ја само да кажем ФМН нешто:

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.