Podijeli sa Vukajlijašima

1. Nemoj duže pričati jer i ovo je dovoljno da se zaplače . ŽENE SU PREVARA !

2. Što implicira da je kod žene hrana bila neredovna SKEČ

3. Au covece. Rasplaka me :( :(
    Najezila sam se dok sam citala.

4. sad moze da se ode u zatvor ako povisis ton na zenu.znam za jedan slucaj koji je meni skroz nejasan.covek zapretio zeni da ce da je udavi ona pozvala policiju i isterala ga iz stana, onda je on dobio zabranu prilaska mesec dana.a njih dvoje u braku, ne znam kako moze da se dobije zabrana prilaska osobi sa kojom si u braku.posle nekoliko dana dosao kuci, ona ga primila u kucu i pozvala policiju policija dosla i strpala ga u zatvor jer je prekrsio zabranu prilaska.

5. ne znam kako moze da se dobije zabrana prilaska osobi sa kojom si u braku

Hahahaha

6. ili je meni pogresno preneseno ili su nam zakoni katastrofalni, kao da ih smisljaju uz kafu.2-3 lika odu na pice i smisle zakon za petnaestak minuta ali mora da bude u zapadnoevropskom duhu.onda odnesu kod ministra i pitaju jel moze da prodje.ministar kaze moze i to je to

7. Zato svaki zakon ide na doradu i ima 17 dodataka

8. pre se razvod nije placao uopste a sad mora da se plati 500e, kazu da je svrha tog zakona da smanji broj razvoda koji je u stalno porastu.500e kao cuvar braka.ne znam dal je ovo tacno,meni deluje stvarno neverovatno

9. Zato svaki zakon ide na doradu i ima 17 dodataka

onda nije cudo sto imamo najsporije pravosudje.moroni ne znaju gde biju glavom

10. Priznao tramp jerusalim e jbmu mater nista se ne menja jbg

11. Jevreji mrš u Palestinu!!!!

12. јевреји >> муслиманчине

13. Ja ne kontam kako neko može stati na stranu jebenih balija i kozojeba xD

14. исто не капирам што срби морају да имају мишљење о баш свему

15. Jevreji se sigurno nece razneti bombom u nekoj Evropskoj prestonici, sto se mene tice 1:0 za jevreje

16. Ne mogu reci da me ne raduje mogucnost sukoba SAD i muslimana, ali jedino ko bi tu mogao da krene u realan sukob je Saudijska Arabija al njihovo rukovodstvo preferira skupe kurve i kokain

17. YouCantHandleTheTruћ
    прву не видиш зато што је батасале окачио линк за који немаш приступ. јеси то бата сале променио посао? честитамо :)

Promenio Bata Sale poso u septembru, nikad vise bankari sada direktno zig zveri, radim za Sotonu licno. Apgrejdovo samse.

18. Izađem ja sinoć sa ribom na dejt. Popijemo piće, posle odemo na bilijar, i krenem ja da je pratim kući. Onako u povratku kažem joj da svratimo u maxbet loptice dodigramo. Imam običaj to sa svakom devojkom da radim, da vidim kakva joj ruka, inače se ne kladim. Nabodem ti ja tri brojke na random, ona izabere neke simbolične, žena jbg, i uplatimo 90 kinte. Epilog svega je da smo izašli sa 4 i po iljade.
    Posle smo se i smuvali al' to je manje bitno.

19. Promenio Bata Sale poso u septembru, nikad vise bankari sada direktno zig zveri, radim za Sotonu licno. Apgrejdovo samse.

нека је са срећом. да се обогатиш прво, па да их уништиш изнутра.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.