Podijeli sa Vukajlijašima

1. nisam tacno odredio nego u raspodeli krivice treba nju vise kriviti nego njega

2. ja ne znam da li se ti zajebavas pa se pravis glup ili si stvarno malo spor

3. Evo jos samo jedno da te pitam. Kako bi kaznio onog u tramvaju sto je naskocio devojku a kako one gospodje koje nisu reagovale. I kako bi kaznio ome dve bugarke sto su ukrale novcanik iz kolica za bebu u butiku?

4. ne znam za bugarke ali situacija u tramvaju ne bih teretio ni za sta babe, eventualno sto nisu pozvale policiju osinuti malo po dzepu mada verujem da su se usrale jer bi lik svakako cuo da zovu policiju, a njemu bih dao 2 godine

5. Ja bi zasukao rukave i obracunao se sa siledzijom da bi zapamtio taj dan a ovim gospodjama bi lupio po dva samara nisam ja pickica kao ti kladim se da bi samo gledao u telefon kao gledas jutjub. A bugarkama odseci ruke kao u svim naprednim zemljama. Pa da vidimo kako ce krasti.

6. ne nego ja imam dovoljno mozga da skapiram sta je raspodela odgovornosti i efekat pasivnog posmatraca koji je realna stvar, zene treba da se edukuju o takvim stvarima, u stvari ne samo zene nego svi, da nauce kako da se ponasaju u situacijama kao sto je ova jer ne mogu da racunaju na to da ce se promeniti sve oko njih i da nece biti ovakvih napada
    naravno da bih ja pomogao ali ne mozes da ocekujes od matorih zena da izigravaju ratnike casti jer jednostavno nije realna situacija
    efekat pasivnog posmatraca se desava svuda u svetu cesto bukvalno se desava pred ljudima krivicno delo i oni to vide i skupe se i jednostavno niko nista ne preduzme eventualno neko pozove policiju

7. Sto je najgore znao sam licno tu majku. Mislim neki moji prijatelji su je znali licno.

8. kakve ima veze kome je ukradeno, sta ti bi vise osudio nekoga ko je ukrao iz kolica nego iz samoposluge, kakva je to logika debilna
    sta kao ako ukrades iz butika nesto mislis da se nece odbiti radnicama koje mozda imaju i dvoje dece male
    vidim da se vodis previse emocijama kao tipicni srbi sa alo.rs portala koji isteruju pravdu prema svojem nekom kompasu

9. Najgora stvar imala je u novcaniku sigurno velike pare. Ja mislim sigurno jedno sest hiljada.

10. Da znas koliko su pelene drugacije bi govorio.

11. koga boli kurac koliko su pelene krivicno delo je krivicno delo, ne mozes da sudis nekome prema tome ko je zrtva, kao ako si ubio nekoga nozem na ulici iz cista mira ti ces sad isto tako da gledas ko je zrtva bila da li je ciganin ili srbin ili je siromasan ili bogat, zakon ne funkcionise tako

12. Nije isto. I treba krasti iz butika sta mislis da onaj sto drzi radi kao ti i ja za 30 000. Sigurno vozi nekog dzipa a dzipove voze samo mafijasi odakle mu pare za taj lokal. Ko zna sta taj jos svercuje.

13. eru je najsrećniji čovjek sad kad ima forum. kosmo, vještice, ne diraj nam čojka

14. Pa sudiju. Ja da sam majka to bi naveo u zalbi na presudu. Nek se uveri sudija u marketu kolike su cene. Da vidis kako ce da odrapi kaznu

15. ma ti si debilcina necu da ti odgovaram vise ili si ekstremno glup ili se zajebavas nijedno od ta 2 mi nije zanimljivo vrati se u 2012

16. hahah bergas glup kao motika, malo je reći

17. Sad kad nemas pametno sta da kazes vredjas. Nema veze nisam ja uvredljiv.

18. kao da si sve one blic komentatore pretvorio u jednu osobu i pokusavas da im objasnjavas kako svet funkcionise tako se osecam

Bergas Vintertom
    Sad kad nemas pametno sta da kazes vredjas. Nema veze nisam ja uvredljiv.

isto bergas vinterton:

nisam ja pickica kao ti kladim se da bi samo gledao u telefon kao gledas jutjub.

19. Lord pa ti napadas u coporu a ja te branio od bombasa stvarno nije uredu ovo ponasanje.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.