Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
jesi li cuo nekad za 6 meseci zabrane polaganja ispita
Nismo jedini sa retardiranim medijima
https://www.boredpanda.com/stupid-funny-newspaper-headlines/?fbclid=IwAR2ExZ5wMt4jTJMHAi1AQ8H5zaLXiZyg_uQQZZ1Wyu8Kr83STmojADV9s0E&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=organic
1953 godine, jugoslovenska armija je bila 9 najbrojnija na svetu s oko 365.000 pripadnika. Ispred su bili Sovjeti, Kina, Amerika, Britanija, Francuska, Turska, Spanija i Poljska.
a 90. 4. odbrambena sila na svetu eh kad se setim..gde god odem u inostranstvo ako mi neko kenja samo mu pretim sa armijom da ce ga sravniti
ne moze odbrambena da napada
napad je najbolja odbrana
1953 godine, jugoslovenska armija je bila 9 najbrojnija na svetu s oko 365.000 pripadnika. Ispred su bili Sovjeti, Kina, Amerika, Britanija, Francuska, Turska, Spanija i Poljska.
kao da su brojke bitne, i bosna je pred kraj rata imala 200000 rezervista pa bi ga izduvali svejedno
https://www.youtube.com/watch?v=Nulkaow-GEk
1944. Narodnooslobodilacka Vojska Jugoslavije (partizani) bili 3. najbrojnija saveznicka vojska u Evropi, ispred bili jedino Sovjeti i Britanci. Ali Francuski pokret otpora je glavni akording tu Holivud. I bili su losi akording tu moderni Srbi, Hrvati i Bosnjooci.
eehhh nikada se mi necemo opametiti.
priča se o regularnoj vojsci, ne rezervistima.
https://www.youtube.com/watch?v=oEygbbZK-u0
kad ovo dodas onu pricu kako je prisao tesi i rekao jel znas ti da je moja mama majka nacije, majka svih srba
i onda jos ovo, lik posle seksa ide odma i zove mamu da joj kaze to hahah, koji edipovac
https://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/ceca-cola-bekvalac-kad-poznati-gube-nevinost-on-je-spavao-sa-cobanicom-i-to-na-livadi/hvvd43d
Veljko je bas jedna od najbednijih pojava u Srbiji, sto govori nesto, jer ima konkurencije u toj disciplini na sve strane. A ima para, solidno izgleda, ima veze preko roditelja, mogao je bas svasta da napravi sa svojim zivotom umesto da bude mala cavulja i predmet podsmeha celoj naciji
хаха па јесу били трећи најбројнији јер друге војске нису постојале
jaca nacija.cigani najgrdji.
inace,meni je to sve logicno.potomci srpske maike i najveceg srbina ikada su poceli da se ostvaruju u zivotu.mogao je da se odluci za bakset,pa bi ga tu neki klinac iz beovuka lepi 10 puta po cetvrtini.ovako je odabrao stvar u kojoj ni ne mora da bude dobar ukoliko ima kintu.cerka uzela da peva.koliko sam provalio u srbiji svi pevaju i ne moraju da imjau nikakve veze sa tim.nisam nikad cuo kako peva,mozda je i dobra,ali to nije presudno.elem,oboje imaju karijere.imaginarne.ali i mi smo neka imaginarna demokratija i drzava,pa je to ustvari i skroz ok.mislim,nije,ali razumete sta hocu da kazem.na stranu to sto su teski cigani.a i mi smo generalno veci cigani od samih cigana pa je i to skroz ok.
to jeste da svako pjeva, mislim da je fajnl nejl in d kofn bila jebena kuja kockar kad je propjevala, znaci nebitna likusa koja je po zanimanju PREVARENA ZENA odjednom postala pjevacica, grdje od ovog moze samo ako nego stavi pasce pred mikrofon i proglasi ga pjevacem
e al kiji sam proslo leto gledao u sise sa nekih 25 metara, ajmee kako odskakuju
a ta mala cecina solidno peva, pa i ceca nije losa pevacica, na stranu ko slusa il ne slusa pesme, nije bas PUNK AVANGARDA, al nije ni karleusa
ali mali posle seksa zove kevu da joj kaze?
procitao sam tekst.oduzeolo mi je to nekoliko minuta koje vise nikada nece moci da vratim.
suplja mi prica.hteo da ispadne duhovit.vecina tih poznatih zeli da predstavi svoju porodicu kao idealnu.gde deca pricaju sa roditeljima i sve je ok.normalan covek kada ih posmatra sa strane,moze slobodno da zakljuci da se mozda i jebu medjusobno koliko zele da ispadnu prisni.
au... ajd sto je edipovac nego ne kapira da je to nesto lose
hahaha stA gde to kaze da zove kevu