Podijeli sa Vukajlijašima

1. Koja budala onaj sto sece salatu oko kuka
    Nisu losi ovi klipovi da se nasmejes ovim manijacima ali bas takve kritkujem eksperimenti sta se dogadja kad stavim mentos u sprajt ili sta ce biti ajfonu kad uzmem macolu pa ga izudaram mislim koji su to mozgovi. Dosta mi na nerv idu a milion sam ih pogledao kako spatulama prave sladoled na onoj ploci koja hladi istresu malo slatke pavlake ili sta god i onda sta god pod milim bogom zamislis sve moze moze sprite moze bilo sta da se nasecka i onda oni to kad naorave da bude kao proliv prostru po toj ploci i onda sastruzu kad se zaledi u uvojke i stave u kartonsku casu za sladoled. Gledao sam kako stave neki hamburger iz meka i seckaju tim spatulama. Ti kinezi i ostali ludaci neverovatne stvari rade totalno su van svake realnosti nego vide svet na svoje neke oci ja gledam china street food neki snimak i samo se cudim koji su to idioti upakuju hranu tako da je nemozes jesti ali eto lepo izgleda. Bas bi ti kinezi i ameri trebali da se slazu kako isto razmisljaju. Proseravanja do bola sa njihovim nekim palacinkama i sendvicima u tost prvo pa stavi zobi i pet vrsta majoneza pa ga stavi sa lopatom za picu u pecnicu da se zapece pa ga isece u cetiri dela pa ga pljune na krajj i to ti je ekstra sendvic.

2. Mož mi da pljujemo Vučića al putevi nikad nisu bili bolji, po Nišu su barem 60% najprometnijih ulica odradili u fulu.

A danas sam skoknuo do Sofije da se promajem, jer je blizu a i napokon otvoren auto-put do granice (isto vučko otvorio pre neki dan). Od Niša do granice sam stigao za 55min, kad sam ušao vo bulgarija, ono je ruglo. Kao nešto grade i to. 10km se vozio kaldrmom. Teraj bre to ukurac.

Daj neke izbore što pre da glasam Vučka za prešjednika!

3. A i dobro je za Zvezdu. Bomba priča

4. lako je tebi da putujes kad imas platu 2k evra.sta ce meni auto put, ne treba mi ni za kurac

5. Dosta se favorizuje visa klasa od strane vlasti

6. Nešto me ne čudi da ćilmo gotivi vučka
    Lažljiva govna vole druga lažljiva govna

7. Meni Vučić otvorio radno mesto, a i zvezdaš je, jbg...

8. Koja frustracija izbija iz ovih glodara jbt, to što im je uništio paću ne umanjuje njegov uspeh u vođenju Srbije! A i zvezdaš je.. xd

9. Kliknite na profilnu sliku pa idite na prvu sledeću.
    https://www.facebook.com/nikola.mijalkovic.9

Pronađi tri roze stvari na slici lol

10. nemali broj ljudi u srbiji ce se sloziti s njim.

11. pa dobro aj da gotive cecu da slusaju, al kakve veze ima sa srpstvom, nikad je nisam cuo nista patriotsko da izjavljuje

12. kakve veze ima šta izjavljuje, kakav je patriota Šešelj koji peni, a uzima pare od amera još od 1992... najveći patriota je onaj ko pravilno savetuje kao recimo Dule Vujošević i profrsor Zec, a ne ove nakazne kvazipatriote iz Žitorađe i Bugojna

13. ali "hejteri napali" pa veljko "pobesneo", a ono neki obican tvit neke jos nebitnije pojave od cecine djece, i ovaj mali siljokuran pokusao da ispadne intelektualno superioran pa sere nesto o "Gospodu" i sta ja znam, bukv niti hejtera niti napada niti besa.

A inace drzavu u kojoj se uopste pise o djeci kurvetine i kriminalca nabijem na kurac

14. Koja frustracija izbija iz ovih glodara jbt, to što im je uništio paću ne umanjuje njegov uspeh u vođenju Srbije!

Nekad se stvarno nadam da će izbije gradjanski rat da ovakve kao tilmo besimo za jaja sa zlatiborskim kulenom u dupetu

15. Nemoj biti isfrustrirsn dusane takve emocije idu samo na korist naseg predsednika

16. Ja sam mislio da je to sprdnja za Srpsku majku, da to niko živ ne govori ozbiljno.

17. to sto se mi ovdje na forumu sprdamo s tim ne znaci da se ostali nece dohvatiti te mantre i to im predje u svijest.

zivimo u drzavi gdje rasta zaradjuje pare tim cime se bavi, pa ti vidi.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.