Podijeli sa Vukajlijašima

1. ne razmisljate o silovanju ispravno

2. Petar Pan Pezo$
    Kako zmaj, zar kp nije bas bas lepa?
    Valjda je tomidril isao sa njenom sesteom na dejt i onda su dva i po sata samo cutali nisu se tipa ni upoznali, samo setali bez price

lijepe su one obe, ali ih dopia sisa obe.

3. https://www.youtube.com/watch?v=AIxY_Y9TGWI

jedan od boljih videa sto sam video u poslednje vreme >(

4. svidja mi se kako fino popljune po U2

5. U2 je nesto najogavnije ikad. posebno njihov politicki angazman.

6. Znači upravo sam ušao na ovu temu dok u firmi sa nekog radija ide U2. Jesu zlo jebeno, čekam da ispliva da je Bono neki pedofil sektaš ritualni ubica za koju godinu.

EDIT: In the name of love, pa ko može da smisli takvu pesmu?!?

7. Znači upravo sam ušao na ovu temu dok u firmi sa nekog radija ide U2

hah meni isto kad sam pisao ono

8. mozda slusate isti radio :DDD
    elem,kada smo kod toga.u ns mozes uhvatiti jednu radio stanicu gde vesti ne pocinju predsednik aleksandar vucic...
    ja sam ljakse,internet radio je gej.samo antena i trazenje stanica

9. Slušaj rumunske radio stanice. Radio Temišvar dobacuje do Dunava , Smedereva i Požarevca. :D

10. daleko to od mene. :)
    mada,bila je stanica radio marija gde su pricali o bogu non stop.verujem da tu nije bilo vesti.mozda jos i postoji.nisam dugo saltao stanice.imam par memorisanih pa vrtim.202 i 021 slusam.ove ostale stanice vrte 50 pesama 50 godina i to je manje vise koncept.kao kada u ns izadjes u grad u laze teleckog i upadnes u lokal gde bend svira obrade eks ju roka.15 pesama koje se vrte oduvek.pucas sebi u glavu vise puta za vece.

11. Brate Rumuni se čuju u NS sigurno. Zbog njihove manjine kod nas su otpanjili signal, plus ravnica. U Smederevu smo 90-ih preko starih loga antena gledali TR1 i TR2. Najjače su njihove stanice sa rumunskim cajkama dok voziš. Osećaš se kao her Žika Pavlović. :D

12. haha loga, pa nije to merilo... loga je vatala tv zanzibar jebeno sa onim pojačivačem turskim belim...
    sećam se krnem na krov kuće logu i gledamo hrvatski dnevnik 94-te i jebemo im sve po spisku... mada to kapira možda Bata Sale i još par, ovi mlađi retardi što slušaju Rastu na informeru ne kapiraju, Eluvatar se još tresao u mudima jednog hrvata kad sam ja okretao logu na krovu da gledam hrvate... tad nije bilo kablovske

13. Krv ti jebem, kako ovo govno i ovaj debeli imaju ovoliko pregleda.

https://youtu.be/9tQ3eRcw5jU

14. Hahaha ovoga bi natera da pojede ove naočare koje je prethodno izvadio iz dupeta ove plave

15. ovi ljudi bi trebalo decu da imaju sad a jos nisu obrisali ovo

16. није ово њихов канал пријатељу

17. из пирота је ова глумачка скупина југ избацује најбоље мимове

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.