Podijeli sa Vukajlijašima

1. Narod koji za sebe kaže da je mega truo je giga truo.

hahahahhahah, dobro ovo :)

2. sledeci stadijum "truo x 10^12" :)

3. sta ocete od nepismene stoke sto navija za zvezdu ukurac svi truli osim mene u zitoradje

nigde, ali nigde nisam sebe iskljucio iz opisa Srba i Srbije. To sto ti mislis da se ne moze biti samokritican govori o tvom potpuno nerealnom dozivljavanju sveta i neopravdanom kompleksu vise vrednosti, prvo jer si bugarin, a onda sve ostalo...

4. Živela velika Bugarska! xd

5. moze se biti samokritican, al nije ok da zoves rodbinu i prijatelje krezubim ciganima sto ne citaju knjige. ti kad si samokritican popljujes ostale. to nije samokritika

6. "od nas bombasica, nikad niko za zvijezdu navijao nije!"

7. bombas: ja sam intelektualna elita govorim 6 jezika ukljucujuci i svahili ali nisam razgovetan trenutno na njemu, navijam za partizan i imam platu ne smem ni da napisem

takodje bombas: nigde, ali nigde nisam sebe iskljucio iz opisa Srba i Srbije. To sto ti mislis da se ne moze biti samokritican govori o tvom potpuno nerealnom dozivljavanju sveta i neopravdanom kompleksu vise vrednosti, prvo jer si bugarin, a onda sve ostalo...

8. ne znam kako ovo prvo sto si napisao iskljucuje samokriticnost... razmisli jos jednom.

9. pa samokritican si kao, zapravo nisi ukljucio sebe ni u jednoj kritici ikada

10. znaci samokritican si, odnosno mozes se smatrati istim samo ako napises na vukajliji?

11. bombaseva najveca mana je sto je previse uporan

12. i previse lep, jebi ga

13. Baj d vej, Vučko ima ekipu nekih opakih izraelaca koji mu svaki dan planiraju muljaže i gebels marketing.

I tako godinama unapred.

14. Me: Mom, can we have Aladdin?
    Mom: No, we already have Aladdin at home.
    Aladdin at home:
    https://www.youtube.com/watch?v=vwMUYFiefvk

15. како смо могли ратовати против оваквих људи

16. Ne samo ratovati, nego i izgubiti rat

17. rat je izgubljen u hrvatskoj, u bosni nije, samo je spreceno da bude dobijen

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.