Podijeli sa Vukajlijašima

1. Razlika je sto ovaj kongloamerat ukida nesto sto je djindjic ds zapoceo.

pod pritiskom naroda, nakon sto je prethodno doveo jos nekoliko domacih i inostranih rio tinata da nas dokusure

2. Msm da je ovaj pritisak naroda bio samo lazna nada.

Jbt slobi je izlazilo 150k na vodene topove i bilo pusenje kurca.
    I dalje smo lejm debela averridz papazjanija kojoj proguras sta god hoces.

Populizam zastita prirode. Ocigledno premala lova u odnosu na vozdignute duhove

3. Moram kazem za brata jovora da imam utisak za njega kao da je jedan ogroman div.

Gorostas neznog belog, naboranog tela, radi raznoraznih bitaka koje su bile ili ce biti.

Spremnog borca za raznorazne elementarne nepogode, razne nedace i ostale posasti koje su moguce.

Kao glavni agiliti zelim da naglasim rogove koji se uvlace na nezan dodir kaziprstom.

Ta prilagodljivost me asocira iskljucivo na engleski travnjak I klase.

J O V O R
    O
    V
    O
    R

*skroman doprinos

4. kako znaš da su device?

5. Jbt ne znas koja hotulnija

6. Ovaj ejdoklip pokazatelj da zena ne mora bude u helankama i da joj strce vestacke sise da bila seksi

Random hotul: treba da vakcinise sise

7. Ево ти Ејдусе још материјала за дркање:
    https://www.youtube.com/watch?v=HRCrCCzfArA

8. Добро, сем ове коњасте лево.

9. New category

Etnosvrsh

10. Malo me je razocarao ejdus generalno.
    Ovo sig nema na bitchute

11. nemoj tako lestate, ejdus drka samo kad neko vakcinisan umre.

12. ено га робињо завршио у бајбокани на 9 година због неких силовања шта знам класична прича
    добро појачање за присон фц

13. Što ne pobegne u Brazil? Njega su u Italiji osudili, mada ko zna, možda imaju dogovor o ekstradiciji. Romanu Polanskom je uspelo ali to je Amerika vs Francuska jbg.

14. At the time of the sentencing, Robinho was in Brazil, and under Brazilian law, a Brazilian citizen cannot be extradited to a foreign country.

Ipak nema ekstradicije, boli ga patka baš.

15. агаагахахахахах е па онда заиста

16. Au ljudi sad gledam Darka Lazića i jedno 10 minuta mi treba da skontam da je to on, šta mu se desilo jbt

17. 105+ kilograma je izgubio sunce ti

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.