Podijeli sa Vukajlijašima

1. Брусе, јеси ли некад имао камен у бубрегу или бешици?

2. svi moji imaju peskove i kamenje, to nam familijarni zanat...

3. Значи, избацивао си га кроз полни орган?

4. nisam na oko sigurno, jebogati - ajde da čujem zajebanciju, izgoreh :)

5. To slabo i boli... Nedaj Bože nikim.

6. Bruce jesi držao cjediljku u ruci kad si pišo da vidiš jel ide pijesak? :)

7. zavisi... ima onih sitnijih što samo peku i malo piškiš sok od cvekle par dana, a ima i onih što tri dana udaraš glavom u vodokotlić pa na kraju platiš epidural sto evra da ga izvuku laparoskopijom...

EDIT: neka kolega, neka, ići ćeš i ti na intervenciju

8. Онда знаш који је бол у питању, пусти жене да се секу, ко им јебе матер.

9. Bruse, komšiji krene mislim iz bešike, 3 puta pada u nesvest i mi ga osvešćujemo, tako u krug dok nije hitna došla. Kažu da su neverovatni bolovi...

10. mojoj tast, za ostale ne znam :)

11. А Брусе, кол'ко продајеш кубик? :)

12. zavisi... ima onih sitnijih što samo peku i malo piškiš sok od cvekle par dana, a ima i onih što tri dana udaraš glavom u vodokotlić pa na kraju platiš epidural sto evra da ga izvuku laparoskopijom...

Ja sam vazda bio poseban, pa sam izmislio treću varijantu: mene je bolelo tri dana (ovo za vodokotlić, k`o da gledam) a onda sam ga izbacio a da nisam osetio (da nije lupio o WC šolju i zazvečao, ne bih ni znao da sam ga izbacio).

13. 3 puta pada u nesvest i mi ga osvešćujemo

Nije to više bol, ne umem da ti opišem, jednostavno organizam ne može da procesira i samo se restartuje. Dok boli jako nije frka, takav će izaći sa lakoćom :)

Ja sam SMare sitna riba, u poređenju sa nekim likovima praktično i nisam iamo kamenje, a sad pijem pivo redovno kao preventivu :)

14. Bolovi u bubrezima i bešici su najjači posle porođajnih, valjda će mi jednog dana to olakšati ovo vel'ko dupe i kukovi, jači od bolova u zubima, još ako je kamen mali, a oštrih ivica, jujujuju, ne dao bog nikom.

15. ova moja imala i kamenje zaglavljeno u kanalima i porađala se dvaput - kaže ladno dvaput da se porađa u poređenju sa jednim kamenom, pa ti vidi :)

16. Ja sam u januaru 2007. saznao da imam jebeni kamen (odnosno više njih) u žuči. Sunce mu jebem kad me je zabolelo posle ručka, hteo sam da vrištim od muke. Nit' da sednem, nit' da legnem, nit' da stojim. Ne možeš da se namestiš nikako. A tripovao sam da mi je sa tek napunjene 23 godine rano :)

17. E kako se zove onaj lik sa predhodnih strana što na slici ima otvoreni prelom noge?
    Kad sam video to uzeo da gledam ovaj klip:
    http://www.youtube.com/watch?v=8wSOqVlHa1U
    Jezivo

18. Ја нисам имао тих проблема али јес' брат од тетке и ујна.... Умирали су од болова, а ујни ено камен кући, гледао сам га, па ја нисам мога' да вјерујем колика је то каменчина, и није ми било јасно како толико чудо може да се створи у пм... Не дај Боже да те неко гађа са тим каменом, главу би ти просуо :)

19. uhuhuhuhuhuuuuuuuuuu
    http://youtu.be/itDNYl2Q1pY

moj post od pre nekoliko stranica

20. SMare, moj ujak ima 118 komada sačuvanih u plastičnoj čaši od senfa, to su oni koje je ulovio u šolji, razbijene i izgubljene nije ni brojao :)

Njemu krene kamen, uzme 4 piva i ugreje u rerni na 50 stepeni i krene polako da pije, tvrdi da još nikad treće nije dovršio. Doduše, dvaput ga hitna odnela u besvesnom stanju...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.