Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ne volim da kacim jebene politicke njuske, ali ovo je..

https://www.youtube.com/watch?v=t8G3UlalSnc

2. Фали ми још 8 људи, ајде коме није проблем, нек се региструје овде: http://mybzs.com/n18987K-n7n9Y

3. ja sam registrovan... jel ti to nesto znaci?

4. Znaci mu 0,6 dolara.

5. Од раније? Не значи ми, треба ми сад неко да се региструје. Можеш преко твитера или лажног налога на фејсу, ако имаш.

6. е само да вам кажем ако некад видите сајт ipyro.me да знате да је превара, два дана сам рекламирао и накуцао 145 евра и сад неће да ме исплате

није да сам очекивао да ћу стварно добити, али мого ми је педер рећи мало раније да кршим та нека правила која није ни навео на сајту

7. sta tacno kaze da si krsio?

8. качио сам на странице неке да брзо скупим паре јер као исплаћује се сваког 15-ог у месецу, међутим после чујем да некима није плаћао уопште

а као сме само са свог зида на фејсу да се рекламираш међутим то нигде у правилима не пише јер он за сваку кампању добије одређени буџет који се дели по корисницима по принципу ко колко откине, али нема шансе да ико скупи минимум од 200е за исплату тако да паре остају њему

изнапушавао сам га, сад ћу да раширим да је преварант па ће курац неко да му дође на сајт

9. Vucko k'o Nikolas Kejdz jbt :D

10. Seksi slikarka nije odmakla daleko od časova likovnog u četvrtom osnovne, ali verujem da će naći načina da unovči svoj talenat.

11. Da je makar malo baš ono ižvrljala, pa da se vadi na neki ekspresionizam i taj neki surealizam. Ovako se vidi da se trudila.

12. Dragi Deda Mraze ja ne zelim mnogo za Božić. Ja samo zelim da ova osoba koja cita ovo zna da ne zelim nikad da je izgubim i da je volim. Ljudi koji ovo ne posalju dalje bice prva meseca nesrecni.Posalji ovo osobama koje ti volis. Nadam se da sam i ja jedna od njih.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.