Podijeli sa Vukajlijašima

1. Hahah
    Ali

Na prodaju muzijak VELIKE SIVE CINCILE star 7meseci jako dobrog porekla potice od DRAGIJA MARJANOVICA Veliko Laole

2. Tu ne znaš ko će biti luđi, ovaj što prodaje ili onaj ko kupi.

3. Dragijevo leglo je sad nadaleko poznato

4. Dragijevi geni su to!

5. u mene se ta cuda zovu zecevi i jedemo ih.

6. jedu se i činčile Sanitarni, samo ih treba otprilike 12 komada za ručak :)

7. fora je sto je na slici zec? ne razumijem se, da kupujem cincilu taman bi mi mogao zeca uvaliti. cincila nije autohtona crnogorska zivotinja. s druge strane nije ni lav pa nam je na grbu. bolje lav nego divlji vepar vrv.

8. Bruce
    jedu se i činčile Sanitarni, samo ih treba otprilike 12 komada za ručak :)

to neka fora ko cevap :D

9. Brucetu treba 12, znači tebi, sanitarni, verovatno 3-5

10. ma jok, nego je životinja naizgled veličine zeca, a kad joj odereš kožu nema sto grama :)

čuvao moj tast, smrde zveri kao pume

11. Pa zar se TO jede?

12. Kad je od tasta i sirće je slatko, Nato ne pitaj gluposti.

13. Pa moguće...Brusa možda možeš nahraniti sa 12 komada, ali mu sašiti bundu, teško :)

14. čuvao moj tast, smrde zveri kao pume

Nop... eo imam Mo-a vec nekih 5 godina i zivotinja koja naaajmanje smrdi od svih koje sam imao za zivota. Cak i kad neko vreme ne promenis piljevinu. Mozda u klanici :)

Inace, nije puno omasio ovaj na oglasu. To je cincila vrsta zeca, samo kod njega nigde ni pomena reci zec.

15. Можда је мислио човек да тастови смрде као пуме, а не те чинчиле.

16. Možda pume ne smrdu

17. cincila nije autohtona crnogorska zivotinja. s druge strane nije ni lav pa nam je na grbu. bolje lav nego divlji vepar vrv.

Odlučila bi vlast CG da se stavi vepar, nego znaju da bi Paninaro tražio kintu za korišćenje njegovog lika u promotivne svrhe države.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.