Podijeli sa Vukajlijašima

1. musssashe

sta je sale, citas knjigu pa si naleteo na deo o primusu. :).. imas temu za to

Izaslo u related, pa reko da podelim. :)

Inace, sa ovakvima vam ja radim braco i sestre...

https://in.linkedin.com/in/sivaramk

2. bosancerose generalno ako moze

3. хахахах каква царица

4. Eto, ovo se u Cacku smatra normalnim. Bolesnici.

5. реално мали ће касније моћи да се курчи како је лизао пичку васпитачици у обданишту. биће ок капирам. него не капирам њу реци колко мораш се истрипујеш.

6. јебени гребићи хаха

7. морам се распитати ко је ова и на шта личи, кад је толико загорела дала би и мени

8. Bač, hoćeš da kažeš da bi se vratio u vrtić zbog pičke?

9. сад ако кажем да то може да се протумачи на више начина

10. Koji dvostruki aršini, da je vaspitač i da mu je neka mala pušila kurac onda bi to bilo božsačuvaj, ovako mali car.

11. Mali brutalno prošao.
    Ja sam u zabavištu vatao vaspitačicu za dupe. Kamo sreće da je meni htela da ožvaće kurčić, mego me prijavila matorcima stoka. Znate, vaš mali je nestašan...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.