Podijeli sa Vukajlijašima

1. oh kako te volim natali, iako si zidovka

2. Дал би каро њену пицу?

3. зашто селтиче ниси забранио деци да долазе на форум на коме могу да читају о разним болештинама, да виде просечно четри псовке по реченици и тему добре пичке

немој сад "зашто качиш клип где риби излази сперма на нос није у реду гледају ми деца ово", сам си крив, ограничи им кретање на нету на комплилацију оних клипова мама воли бебу на разним језицима и србин.инфо и миран си

4. Bač, zašto ti glumiš da ti je stalo? I ko si ti da mi govoriš šta da radim, naročito sa mojom djecom, idiote debeli, lažno moralni, nepostrojeni? Djeca su slučajno ušla u sobu i vidjela to, a moj post upućen Komadu1974 je djelimično upućen u šali. Sljedeći put kad budeš pametovao, nađi ženu pa jebi ili kupi vreću za udaranje, za tebe je to dvoje isto.

5. шта си запенио међеду

6. е целтиче, дебели је у праву дјелимично. добро не улазе дјеца на форум лол али брате кад гледаш вукајлију закључај се у собу ко да гледаш порнић да неко не бане

7. Ko je međed i ko je zapjenio? Počeo si prvi, i ne očekuješ nikakvu reakciju? Ako svi šute, možeš i ti.

8. ти си међед, имаш плаво жути пасош

9. сви шуте јер целтић има дјецу и нико нема право да му говори шта да ради и како да васпитава његову дјецу. И нико други нема дјецу, само он има дјецу

10. hahahahsa ja ne verujem sta se desava

11. Autobuse, okani se ćorava posla. Od nečega što je ispalo šala, pravite dramu kao da je neko ubio 20 ljudi. I ne gurajte nos u tuđi život, od toga se ne živi, a u normalnim zdravim zemljama je i zabranjeno.

12. imamo mnogi decu, jedno od mojih ima i nalog ovde...

13. Bač, zašto ti glumiš da ti je stalo? I ko si ti da mi govoriš šta da radim, naročito sa mojom djecom, idiote debeli, lažno moralni, nepostrojeni? Djeca su slučajno ušla u sobu i vidjela to, a moj post upućen Komadu1974 je djelimično upućen u šali. Sljedeći put kad budeš pametovao, nađi ženu pa jebi ili kupi vreću za udaranje, za tebe je to dvoje isto.

I ko si ti da mi govoriš šta da radim

idiote debeli

nepostrojeni

Sljedeći put kad budeš pametovao

nađi ženu pa jebi

A JOOOJ, zlo kolko jake prozivke. Idukurac.

Inače, ovo nije ni u top 100 000 najbrutalnijih stvari što je okačila, nego nit je zanimljivo nit smešno, a kontam da bi trebalo nešto biti otoga.

14. ма не прави нико драму него твој одговор марку је звучао тако драматично "ко да је неко убио 20 људи". тако да се запитај ко је први почео да драми