Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jel ima neko problem sa adslom telekomovim?

2. a sta si ti drveni advokat???

3. Ajde da podelim ovu interesantnu stvar. Evo sta sam primetio. Dosta mogu da kazem o zenskoj osobi (kad kazem dosta mislim sve do najsitnijih detalja) kada vidim kakve cizme jesenje tj. zimske nosi.

4. SVE SAM OVO IZMISLIO

5. Ocekivao sam preradu i sta radis ti nije vazno mi jer cizma jesenja podsjeca

Evo nzm

6. sviraj nesto narodno radjarde ponasaj se prirodno

7. https://www.youtube.com/watch?v=EZg9OfUyGAk&feature=youtube_gdata_player
    0:24
    0:39
    Ili cijeli klip jer je kraci od minuta
    Izvaliti vodju navijaca lol

8. Kako su naveli u MUP-u policiji je medicinska sestra iz Apatina sinoć prijavila da je u romskom naselju bačena eksolozivna naprava i da ima povređenih.

Povređena su dva dečaka od 14 i 16 godina i devojčica od 15 godina.

Prema nezvaničnim saznanjima, troje maloletnika dva mladića i jedna devojka, mesecima su uznemiravali muškarca, a i sinoć su došli pred njegovu kuću sa namerom da sruše zid kojom je ograđena.

Kada ih je primetio, osumnjičeni je istrčao napolje i na tinejdžere bacio bombu kašikaru.

9. Kako možeš da dozvoliš da te jebu dvoje troje 14-ogodišnjaka? Vrv cigojnera, pa još i da te toliko izvedu iz takta da baciš bombe na njih.

10. ih jarane
    bilo je situacija kad bi i mene ispizdile jebene babe od 90 ljeta, ali nisu mi bombe ni pištolji bili pri ruci jbg, pa se nekako suzdrži čovjek, ode do dragstora na masnu pivčugu

žuta minuta jbg, prekipilo čovjeku

11. žuta minuta jbg, prekipilo čovjeku

Kakva žuta minuta? Zašto niko u žutoj minuti ne uzme sjekiru i iscijepa metar drva, ili motiku pa na njivu???

12. EJ NE ZAJEBAVAJ, DA TI NE BI BACIO BOMBU!

13. ocemo li da se takmicimo??

14. verovatno su tinejdžeri uznemiravali mc sandokana xD

15. ma jok, jebo ono, da batalimo???
    treba tikete sastavljati

16. uf, pa kako cemo? treba i tikete

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.