Podijeli sa Vukajlijašima

1. Zdravo Komad oko moje lepo :-*

2. ljubi te tvoja teta Komad :*

3. Ovaj lik je za transfe! Pazi kako priča, propoveda kao Jelena Жигон!

4. ne sporim, al ne hapsi se zbog lošeg recitovanja

5. eo iz kurira
    OVO JE GOVORIO FAJGELJ
    - Mogu samo da kažem da se nadam da će nakon ovog dna, ovog puzanja, ovog klečanja, doći ustanak
    - Vučić je starletizaciju doveo u državništvo, na vrh države je postavio starletizaciju kao model
    - Čitava Srbija je postala pederska, zamenila našu slobodarsku dušu ropstvom i ropskim mentalitetom, potpuno smo napravili regresiju unazad u predustaničko doba, u tursko ropstvo
    - Postoji samo jedan način da se sa time obračuna i da se povuku crvene linije i da ovaj narod kaže "ne" i povrati izgubljeno dostojanstvo. Otvorite udžbenike za osnovne škole i pogledajte koji je to način i šta će se svima vama dogoditi kada dođe sloboda.

OVO JE GOVORIO VUČIĆEVIĆ
    - Ako (Vučić) ode u Kinu, u Srbiji će nastati haos! Ako on ode u Kinu, ovde će biti državni udar!
    - U Beograd se vratila grupa ubica koja stoji iza atentata na Đinđića
    - Opasna ekipa doputovala u Beograd da ubije Vučića
    - Oni spremaju zlo! Moram da ponovim premijeru: Ne idi u Kinu, bićeš srušen, ne idi u Kinu, nećeš preživeti!
    - Pratite šta će se dešavati do srede. Haos će kulminirati u petak
    - Ministarke Mihajlović i Udovički premijeru direktno rade o glavI

6. Glavni problem ovih hapšenja je taj što će svakakvi putinoljubski čmar doći u žižu javnosti i dobiti etiketu kao borac protiv "jednoumlja"" ili čega već. Hej, bre, nekad su elitu hapsili, pa si znao ko valja. Danas su hapšeni gori od onih koji hapse.

7. Фагељ диже буну на НАТО због бомбардовања као да су нас извукли лутријом јер им било досадно, а припада истој фели која је почињала и водила ратове током 90их..

8. Glavni problem ovih hapšenja je taj što će svakakvi putinoljubski čmar doći u žižu javnosti i dobiti etiketu kao borac protiv "jednoumlja"" ili čega već. Hej, bre, nekad su elitu hapsili, pa si znao ko valja. Danas su hapšeni gori od onih koji hapse.

па ко брани путиномрсцима да дођу у жижу јавности и постану борци противу једноумља?

9. Truće, nisam to mislio. Ovde su putinofobi i putinofili slični - isključivi po pitanju druge strane. Tu čak i pravim razliku između rusofilije i putinofilije, pošto je ideologijaovih drugih mnogo plića. Ono što sam hteo kazati je to da ovi koji se danas busaju kao žrtve ugnjetavanju su pravi Ivana Žigon likovi, previđe DSS-Dveri fazon, a takve su mi lobanje previše smiješne. Te fore "dočekali krvnika pogačom i solju" su onako baš debilne.

10. то су политичке форе, он је вероватно хтео да буде ухапшен. из неколико могућих разлога. а шта кад су жртве кокан младеновић ликови или ратилол тривунац ликови?

11. "Дочекали смо крвника .." фраза не да је дебилна, него није ни тачна.
    Столтенберг је био министар финансија у Норвешкој крајем 90их, нигде везе са ратом на Балкану..

12. "Дочекали смо крвника .." фраза не да је дебилна, него није ни тачна.
    Столтенберг је био министар финансија у Норвешкој крајем 90их, нигде везе са ратом на Балкану..

Na stranu taj Fajgelj, Fegelj, Feget ili kako se već preziva, ali ovde si promašio. Čini mi se da se ovo pod navodnicima odnosi na organizaciju koju Norvežanin predstavlja, a ne na čoveka kao takvog.

13. Zatekao sam sebe da pevam Tibore zlato Tibore zlato o o

14. Bohore trzaš na Tibora lolololo

15. Gonz nemoj Celtik biti pls lolo

16. можда је мислио на другог столтенберга.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.