Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Zatekao sam sebe da pevam Tibore zlato Tibore zlato o o
Hahaha, i ja to stalno radim.
Plus imam druga i ima nadimak kratki a nekad se sjebem pa ga zovnem rasni.
Ovo sa Rasnim je da se zabrineš brt hahaha
Realno. u moju odbranu je sto kad god se vidim sa tim drugom obično pijemo i onda ako alkoholisan udjem na vukajliju da pogledam nesto posle toga ga tako zovnem.
Brt drag si mi ali odbrane nema tako mi 88 pomoglo
Imate film Stršljen na kanalu 051
Кад год неко помене е-читаче, ја у себи запевам "е-читачи, не косите траву гдје је она газила". Хвала ти, Рађарде.
Stec izdrkaj brate
Izdrkati je dobro svakako nevezano za sve
Какве везе има дркање са вукајлијашким обрадама познатих хитова? Зашто Бохору ниси рекао да издрка? Двоструки аршини су овде у питању.
To ti je sad kao da dođe radjard i napiše: "Gece mi Gece Lam na oči, ali me Pirlo Holebas, uzalud svi mi kažu..." i onda bohor i ostali viču "HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAJJAHAHHAHAHAHAHAHAHAH", a ako to napišemo ti ili ja onda ništa. Nipodaštavanje, Mire moj, eto šta je u pitanju!
Inače sam hteo da se dogovorim sa radjardom da on iskopira neki moj post koji ja ostavim na drugoj temi i koji prođe bez reakcije, te da ga nakači negde i da vidimo koliko će ljudi da kaže: "AHAHAHAH" samo jer je to radjard!!!
Убо си брате у центар!
Sujeta vas izjeda nelordovi. Rađ na kilometar poznaje se. Ovo twoje sa igracima je tako 2011 Paorski
I Rađard kad pišeš sledeći put velko slovo da bude da twoji rumeni obrazi ne budu rumeniji!!!
Stvarno bre.
Bohore ti mi dođeš kao lek
Eto, vidite da i Deky ume smiješan post napisati
Rađard u meni veliki je :)
Hhahahah dobar radjardov fazon! Ali nije isto kad ti kazes, jer je sega kad radjard kaze...
Hahahahah
Eto, Paja izvalio čiji je ovo fazon, kao što sam rekao vidi se na Km
Samo Mirku i Jovanci ovde stvari nisu jasne