Podijeli sa Vukajlijašima

1. солидна дрољица

2. Šorčić, grilonke +++

3. - шоми шта мислиш да узмем ову тексас јакну до пупка, оће ми добро стајати?
    - е ај то неки пут кад се будеш родила у сврљигу па отишла у ниш да завршиш средњу пољопривредну и један викенд те навата уништену од три ђус водке тилмов ортак да те јебе

4. Hahahah

A brate, ja sam prvo pomislio..aj ovaj kurvinski način oblačenja, nego ima li roditelje ovaj stvor, kako je u sred decembra ovako izašla iz kuće.

5. Posle ovih najnovijih dešavanja sa zečevima, apsolutno me nista ne iznenađuje.

6. Ne zna se ko je veći šljam, da li ova likuša ili lik koji je slikao. Hehehe sad ću da slikam kurvu i da šaljem ortacima hehehe oh kako sam lud.

7. колко пута си дркао на ово тилмо

8. Ako zanemarimo komiranu vlasnicu ovih kopita, primjećujemo štipaljke od EKG-aparata na cijevima od radijatora. Zečevi u kliničkom centru su prevršili svaku mjeru.

9. Jes dripac sto je slikao, al opet, ko joj jebe mater raspalu.

10. а ти ниси дрипац што си окачио овде хахаха

11. Da vam pomognem da je neko ne oženi konju jedan XD

12. Mada cenim da bi je ti svejedno zenio, žensko je hahahah

13. plot-twist: djevojka je mrtwa, a thilmo je taj što je slikao

14. Šorčić, grilonke +++

Унихопке, грилонке су оне непровидне

15. Vidi Pauna što se razume u ženske čarape :)

16. je l' jebo sutradan makar

17. To jutros bilo :)

18. I kad su svi pljuvali Tilma i hejtovali ga, ja sam tvrdio da je car. Na neki specifičan način, ali ipak car. Aj budimo realni, ko može ovako nešto bez stida i srama da okači, makar i na Vukajliju?!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.