Podijeli sa Vukajlijašima

1. Dakle, ustanovili smo da je Šaban realno car ali je debil.

Postavlja se pitanje - da li bi vi jebali Cucu jako kao Šaban?

http://cdn.tf.rs/2014/09/10/1504274_1381250205471452_1206550785_o.jpg

2. Cuca je loša pička brate i luda ko metak.
    Ozb luda

3. potpisujem ovo što kaže kosmajac, preluda je riba i loše prima šalu na svoj račun

4. živim za dan kad Kosmajac neće imati informaciju iz prve ruke za bilo koju poznatu ličnost koju spomenemo

5. O sofiji milosevic raspitujem se mesecima ajde..

6. Cuca je odvratna, tačno ona seoska drndaljka što jede jabuku dok je jebeš u šupčinu.
    A što je luda, daj informacija.

7. ja za sofiju imam informaciju da voli sve što vole mladi

8. ŽIVIM U ŽIŽI!!!
    Nzm Arm. Djevojka na onog muslimana fudbalera i to je to. Manekenka da bude, da

9. Inače Fedor je bio u Mladenovcu jebenom skoro a ja debil nisam znao za to
    Osećam se kao muž koji zadnji sazna da ga vara žena

10. fender se zove valjda...fender stratocaster

11. Pozdrav za Bohora i kompaniju

12. Jebate kurac ovo u trending aj kapiram one debilcine kopiraju neke svetske te jutjubere kurce pa izedituju neki kurac al sta je ovo u picku materinu

https://youtu.be/auMJqjgF6_U

13. Moze sledeci klip da neki skec izvedes
    TheStelaj

14. ovo neki mudja za siromašne

15. Jel bi platili ovi klinci da sednem i rokam redom sta mi kazu?

16. Haha to pap
    Sad sam zamislio ps-a sa nekim klincima kao da snimaju za yt kenjaju nesto ko ovaj mali, on im se dere tamo psuje lupa im CUSKE hahah

17. Arm i pap aj da me snimate kako pijem 20 razlicitih alkoholnih pica za sat vremena? Bez cuski ovih xd Posle snimite marka kako jede ljuto a onda boha kako jede 3kg pecenja i eto kanala lova da lije

18. I onda tilma kako se prežderava od 300 grama pečenja aaahahahhahah

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.