Podijeli sa Vukajlijašima

1. Koliko je meni bio odvratan taj Gangnam Stajl,nisam izlazio iz kuce dok se nije smirila ta euforija,to bi trebao biti najdislajkovaniji video :)

2. Neki pricali nedavno o nostalgiji za 2012. pa za cemu nostalgija jebote za ljudima koji igraju GS??Jedna od debilnijih godina covecanstva :)

3. хаха, па дебилна пјесма или не, оборила Биберову пјесму Бејбе тад ипак :)
    Гле сад, овај Десапасито има 6 МИЛИЈАРДИ ВЈУЗА, то казује само једно, јел, сви имају интернет, комп и то.

4. Мада и Деспасито је просек пјесма као и ГС, само не знам како је то успело тако да се изпромовише.

5. Zato sto je Despasito na spanskom jeziku sto znaci da su pesme na spanskom jeziku najpopularnije pogledaj samo broj drzava koje pricaju spanski.Eto samo zbog toga je i Despasito popularan toliko.

6. Pesme na spanskom jeziku imaju vjuova skoro koliko i one na engleskom zbog toga.

7. А па могуће, веома могуће, шпански и енглески па да, то су ти језици.

8. Djelimično zbog toga. Mada moramo priznati da su te španske pjesme hitčine po cijelom americi i evropi jako često iako pola ljudi ne zna tekst, pjevušljive su

9. па пјевушљиве, наравно.

10. дрекавци

11. https://youtu.be/oSNPJIZmfps

Pazite ovaj podcast, na 0:06 sam se iskidao hahaha

12. Sad mora Zapata da snimi ”kako, kada, gde i s kim muskarci svrsavaju”

13. Njah, ocekivao sam nesto zanimljivije, al izgleda da je samo klasicno feministicko-liberalno proseravanje i ohrabrivanje zena da budu kurve, samo malo umotano da zvuci kao da je neka nauka iza toga

14. Ne ohrabruju ih da budu kurve,nego da se jebu kad hoce,sa cime se ja slazem,a za tvoj post treba onaj gif sa kosilicom i onim zemljoradnikom sto je izbrisan sa interneta izgleda jebiga.

15. Ajde negativko mali, slazes se jer tako imas 1% veće šanse da svoj bijedni kurac umočiš u nešto što ne stopira kraj puta.

16. Pliduu,ti se ne slazes bas zato sto hoces da ima vise nejebaca poput tebe koji tepaju i maze ekran nekim ribama koje vas ne bi u zivotu pogledale kao te sto drzis na avataru.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.